PC için Wi-Fi adaptörü önerisi

Modermin yanında değilim. Gidip kontrol ederim. Eğer var ise 6 wi fi 6 alırım. Ayrıca kafa takılan bir unsur var. Alacağım adaptörlerde mbps yazıyor Örn(1300mbps). Bu ne anlama geliyor.

Modermin yanında değilim. Gidip kontrol ederim. Eğer var ise 6 Wi-Fi 6 alırım. Ayrıca kafa takılan bir unsur var. Alacağım adaptörlerde Mbps yazıyor örneğin(1300MBPS). Bu ne anlama geliyor.

Onu ben de bilmiyorum.

Modermin yanında değilim. Gidip kontrol ederim. Eğer var ise 6 Wi-Fi 6 alırım. Ayrıca kafa takılan bir unsur var. Alacağım adaptörlerde Mbps yazıyor örneğin(1300MBPS). Bu ne anlama geliyor.

O yüksek rakamları ben de anlamıyorum 1300 Mbps falan. Ama Wi-Fi 6 olsa zaten diğer özelliklerini karşılar. Bu arada alacağınız adaptörünm Wi-Fi 6 olması modemin de Wi-Fi 6 olmasıyla ilgili değil yani şart değil ikisinin aynı olması. Hani ben bağlantı iyi olsun en güncelllerinden olsun diye Wi-Fi 6 diyorum. O zaten geriye dönük uyumlu çalışır. Aynı Bluetooth versiyonlarrın geriye dönük uyumlu çalıştığı gibi. Hatta Wi-Fi 6E Wi-Fi 7 de var şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı