missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 826 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz?
Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 missy5566 dedi: Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartını Wi-Fi destekli alsan daha iyi olur.
missy5566 dedi: Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartını Wi-Fi destekli alsan daha iyi olur.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 826 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Biraz araştırdım sanırım Ethernet kablosu ile kullanacağım sürekli atıyormuş ve ping çok yüksek oluyormus.
Biraz araştırdım sanırım Ethernet kablosu ile kullanacağım sürekli atıyormuş ve ping çok yüksek oluyormus.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.300 Çözümler 2 21 Haziran 2025 #4 missy5566 dedi: Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Wifi adaptör TP-Link Archer TX20UH Kablosuz Ağ Adaptörü Bluetooth adaptör Mercusys MA530 Bluetooth Adaptör
missy5566 dedi: Merhaba ben bit PC alacağım tavsiye sistem ama içinde anakartta Wi-Fi ve Bluetooth yok, bana adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Wifi adaptör TP-Link Archer TX20UH Kablosuz Ağ Adaptörü Bluetooth adaptör Mercusys MA530 Bluetooth Adaptör