Merhaba. Anakartımda Wi-Fi özelliği yok o yüzden Wi-Fi kartı almak istiyorum. Önceden Amazon'dan şu linkteki adaptörü aldım bazen kopmalar oluyor kopma yapmayacak Wi-Fi kart arıyorum. 1000 liraya kadar bütçem var.
Coverzone Wireless Adaptör Wifi Ağ Kartı Masaüstü Bilgisayar Pc ile Uyumlu 2,4G 5G Destekler 1300Mbps Usb 3.0 Dual Band Usb Adapter 2,4Ghz-5,82Ghz AC1300 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
En ucuz TP-Link Archer T4U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer T4U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 648,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Not: Amazon'da T4U Plus yazıyor fakat görsel olarak T4U (plus olmayan versiyonu) gösteriyor onu sormak gerek alınacaksa.
En ucuz TP-Link Archer T4U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer T4U Plus 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 648,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Not: Amazon'da t4u Plus yazıyor fakat görsel olarak t4u (Plus olmayan versiyonu) gösteriyor onu sormak gerek alınacaksa.
Amazon'da T4U Plus yazıyor fakat görsel olarak T4U (plus olmayan versiyonu) gösteriyor onu sormak gerek alınacaksa. Ben almadım kablolu kullanıyorum ben.