PC için Wi-Fi ve Bluetooth adaptör önerisi

arda.73

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma Ethernet kablosu ile internet bağlıyorum ancak Bluetooth ile kullaklık oyun kolu vs cihazlar bağlamak istiyorum anakarta takılan türde olanlardan almak isterdim ama B650M r anakarta hem hava soğutma hem de 3 fanlı ekran kartı takınca onu takacak kadar bir boşluk kalmıyor o yüzden USB bir adaptör almak istiyorum. Bütçe fazla değil daha önce bundan aldım ve memnundum ama kırıldı siz önerir misiniz?

Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Mercusys MU6h 650 Mbps kablosuz ağ adaptörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

www.akakce.com

Elimde bu adaptör var ama bu girişler anakartımda yok.

300Mbps Kablosuz N PCI Adaptör

300Mbps kablosuz n PCI adaptör.
www.tp-link.com

Bunda bluetooth desteği yok ayrıca anakartının modeli nedir belki takacak yer vardır.

@NYTMARE b650m r takıcak yer var ama hava soğutma ve ekran kartı büyük o yüzden takamıyorum.

Kasanın resmini atma ihtimalin var mı kart gözükecek şekilde.
Arada çok ufak bir boşluk var ekran kartının üstünde bir tane slot var ama oraya sığacağını sanmıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20251212_193935.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 10
Arada çok ufak bir boşluk var ekran kartının üstünde bir tane slot var ama oraya sığacağını sanmıyorum.

Evet şimdi kontrol ettim sana PCI-e Wi-Fi kartı uygun değil sığmıyor ama mevzu Wi-Fi ile oyun oynamak ise USB adaptörler ısınınca ping ve kopma yaratır bana göre diğer bir alternatif ise router alıp modeme mesh ile bağlaman ama modeminde iyi olması lazım modeminin modeli nedir ve Bluetooth için ayrı bir USB adaptörü alman gerekecek.

modem standart türk telekom modemi wiffi kullanmak gibi bir amacım yok bluetooth ile cihazlarımı kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…