PC için Xbox 9. Nesil mi, PS5 DualSense mi?

Peki bu sorunlar zamanla giderilecek şeyler mi PC de daha optimize hale gelecek mi?

O iş Sony de tek gecede bile getirebilirler bilemiyoruz. Ama olumlu gibi diyebilirim yakın zamanda Dualsense'i güncelleme özelliği falan getirdiler bilgisayara.

O iş Sony de tek gecede bile getirebilirler bilemiyoruz. Ama olumlu gibi diyebilirim yakın zamanda DualSense'i güncelleme özelliği falan getirdiler bilgisayara.

Sağ ol kanka yardımın için.

DualSense alın geçin gerçekten halledersiniz herhangi bir hatayı. Bende de var zaten kullanıyorum ve sıkıntı çekmedim.
ben de ps5 kolu almayı düşünüyorum pc için blutetooth adaptörü alırsam gecikme olur mu bütün oyunlarda kullabailir miyim

Ben de PS5 kolu almayı düşünüyorum PC için blutetooth adaptörü alırsam gecikme olur mu bütün oyunlarda kullabailir miyim?

Hocam Bluetooth adaptörünüzü etrafı gören bir yere koyarsanız pek bir sıkıntı olmaz, uyumluluk konusunda Steam ile kullanırsanız Xbox kontrolcüsü ile çalışan oyunlar da çalışır bu da bayağı oyun demek.

Peki Xbox series mi One S m yoksa PS 5 kolu mu önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…