Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #51 chamvio dedi: Bildiğim kadarıyla FIFA 23'te haptic feedback desteğini kullanabilmek için kolu Xbox kolu olarak tanımlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Selam, hortlatıyorum ama hala kullanıyor musunuz? Durumlar nasıl birçok oyunda kullanacağım için karar veremiyorum...
chamvio dedi: Bildiğim kadarıyla FIFA 23'te haptic feedback desteğini kullanabilmek için kolu Xbox kolu olarak tanımlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Selam, hortlatıyorum ama hala kullanıyor musunuz? Durumlar nasıl birçok oyunda kullanacağım için karar veremiyorum...
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Mayıs 2025 #52 Deimosxs dedi: Selam, hortlatıyorum ama hala kullanıyor musunuz? Durumlar nasıl birçok oyunda kullanacağım için karar veremiyorum... Genişletmek için tıkla... Xbox kontrolcüsü gayet iyi.
Deimosxs dedi: Selam, hortlatıyorum ama hala kullanıyor musunuz? Durumlar nasıl birçok oyunda kullanacağım için karar veremiyorum... Genişletmek için tıkla... Xbox kontrolcüsü gayet iyi.