Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Temmuz 2022 #11 halilyurt dedi: Sıkıntı şurada maalesef güvenilir olmuyor. Hmm anladım. Bazı yerlerde titreşim bile çalışmıyor deniyor bu doğru mu Genişletmek için tıkla... Native destekli olmayan oyunlarda bile titreşim çalışıyor bende.
halilyurt dedi: Sıkıntı şurada maalesef güvenilir olmuyor. Hmm anladım. Bazı yerlerde titreşim bile çalışmıyor deniyor bu doğru mu Genişletmek için tıkla... Native destekli olmayan oyunlarda bile titreşim çalışıyor bende.
Ancai Decapat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 71 6 Temmuz 2022 #12 halilyurt dedi: Yani orijinal ürün verecekler mi ona güvenemiyorum çok sahtesi var çünkü Genişletmek için tıkla... arkasında hepsinin seri no'ları var ben de ikinci el almıştım sorgulattım orijinal çıktı
halilyurt dedi: Yani orijinal ürün verecekler mi ona güvenemiyorum çok sahtesi var çünkü Genişletmek için tıkla... arkasında hepsinin seri no'ları var ben de ikinci el almıştım sorgulattım orijinal çıktı
halilyurt Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #13 Ancai dedi: arkasında hepsinin seri no'ları var ben de ikinci el almıştım sorgulattım orijinal çıktı Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar bir şey soracaktım xbox kolu elime geçti. Nereden sorgulatabilirim.
Ancai dedi: arkasında hepsinin seri no'ları var ben de ikinci el almıştım sorgulattım orijinal çıktı Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar bir şey soracaktım xbox kolu elime geçti. Nereden sorgulatabilirim.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Temmuz 2022 #14 Microsoft'un garanti yerinden seri numara sorgulayın. Xbox Support support.xbox.com
halilyurt Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #15 Shahdee dedi: Microsoft'un garanti yerinden seri numara sorgulayın. Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Bu kol için uygulama vb bir şey var mı acaba
Shahdee dedi: Microsoft'un garanti yerinden seri numara sorgulayın. Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Bu kol için uygulama vb bir şey var mı acaba
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Temmuz 2022 #16 halilyurt dedi: Bu kol için uygulama vb bir şey var mı acaba Genişletmek için tıkla... Hangi Xbox kontrolcüsü?
halilyurt dedi: Bu kol için uygulama vb bir şey var mı acaba Genişletmek için tıkla... Hangi Xbox kontrolcüsü?
halilyurt Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #18 Shahdee dedi: Hangi Xbox kontrolcüsü? Genişletmek için tıkla... 9. Nesil
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #19 FPS oyunu oynayacaksanız tabiki DualSense,tartışmasız.
halilyurt Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #20 302168 dedi: FPS oyunu oynayacaksanız tabiki DualSense,tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Gow, witcher, ac valhalla tarzı oyunlar oynuyorum. Ucuza xbox 9. Nesil kolu aldım
302168 dedi: FPS oyunu oynayacaksanız tabiki DualSense,tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Gow, witcher, ac valhalla tarzı oyunlar oynuyorum. Ucuza xbox 9. Nesil kolu aldım