adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.007 Çözümler 1 7 Ocak 2019 #11 Chrstr dedi: Bu 20-30 TL olan gamepad lerden gelen ses mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o şekilde bir ses değil sadece switchleri sesli güncel kollara göre.
Chrstr dedi: Bu 20-30 TL olan gamepad lerden gelen ses mi? Genişletmek için tıkla... Hayır o şekilde bir ses değil sadece switchleri sesli güncel kollara göre.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 7 Ocak 2019 #12 Bir de tutuşu Xbox'a göre kötü. Evet orijinal.
C Chrstr Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #13 bados198 dedi: Bir de tutuşu Xbox'a göre kötü. Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... İstemeyerekte olsa f310 siparişi verdim. Aradaki fiyat farkı 150 TL maalesef. Keşke piyasadaki kablolu 360 kolları orijinal olsaydı direk alırdım. adnanvo dedi: Hayır o şekilde bir ses değil sadece switchleri sesli güncel kollara göre. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar haklıymışsınız kol kötü olmasa da kullanımı rahat değil ayrıca rt, lt tuşları sert olmuş ve stick'leri yeterince hassas değil. İade talebi oluşturdum. Bakalım biraz zorlayıp bunu almaya çalışacağım. Son düzenleme: 11 Ocak 2019
bados198 dedi: Bir de tutuşu Xbox'a göre kötü. Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... İstemeyerekte olsa f310 siparişi verdim. Aradaki fiyat farkı 150 TL maalesef. Keşke piyasadaki kablolu 360 kolları orijinal olsaydı direk alırdım. adnanvo dedi: Hayır o şekilde bir ses değil sadece switchleri sesli güncel kollara göre. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar haklıymışsınız kol kötü olmasa da kullanımı rahat değil ayrıca rt, lt tuşları sert olmuş ve stick'leri yeterince hassas değil. İade talebi oluşturdum. Bakalım biraz zorlayıp bunu almaya çalışacağım.