Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Haziran 2019 #1 Microsoft, XBOX Games Pass PC programının Beta sürümünü bugün başlattığını duyurdu. Aylık 9.99 USD. Xbox Games Pass Ultimate: Xbox Game Pass Xbox Live Gold XBOX Game Pass PC Aylık 14.99 USD
Microsoft, XBOX Games Pass PC programının Beta sürümünü bugün başlattığını duyurdu. Aylık 9.99 USD. Xbox Games Pass Ultimate: Xbox Game Pass Xbox Live Gold XBOX Game Pass PC Aylık 14.99 USD
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 9 Haziran 2019 #2 Not: Bize yok.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 10 Haziran 2019 #3 tuggrul dedi: Not: Bize yok. Genişletmek için tıkla... Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok?
tuggrul dedi: Not: Bize yok. Genişletmek için tıkla... Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok?
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 10 Haziran 2019 #4 Noixol dedi: Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla Güney Kore ve Biz hariç yayınlanmış ülkelerde.
Noixol dedi: Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok? Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla Güney Kore ve Biz hariç yayınlanmış ülkelerde.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 10 Haziran 2019 #5 Noixol dedi: Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok? Genişletmek için tıkla... Şaka gibi parantez içinde Türkiye ve Güney Kore'de yok diye ayrıca belirtmişler. Ben geçen aydır bunu bekliyordum
Noixol dedi: Alırsak oynama şansımız yokmu yani? Yoksa türkçe desteği mi yok? Genişletmek için tıkla... Şaka gibi parantez içinde Türkiye ve Güney Kore'de yok diye ayrıca belirtmişler. Ben geçen aydır bunu bekliyordum