PC için Xbox Game Pass standart vs Ultimate

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, konsolum yok. PC'yim, sizce hangisini tercih etmeliyim? PC üzerinde Game Pass'in tüm oyunlarından yararlanmak istiyorum.

Standart plan da (tüm) PC Game Pass oyunlarına erişebilir miyim?
Xbox Game Pass'deki sadece PC de mevcut olan bütün game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan eğer ki fotoğrafta paylaştığım PC Game Pass'ı almanız gerekiyor(sizin sorduğunuz game Pass standartı Google'a yazıp sitesine girdiğimde sadece konsoldaki oyunları yüksek erişimle sahip olabilirsiniz diye yazıyor açıklamasında altta verdiğim fotoğraftaki PC Game Pass'i almanız gerekiyor sadece bilgisayarda mevcut olan game Pass oyunlarına erişim istiyorsanız.
Adsız.png

Son düzenleme:
Xbox Game Pass'deki sadece PC de mevcut olan bütün game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan eğer ki fotoğrafta paylaştığım PC Game Pass'ı almanız gerekiyor(sizin sorduğunuz game Pass standartı Google'a yazıp sitesine girdiğimde sadece konsoldaki oyunları yüksek erişimle sahip olabilirsiniz diye yazıyor açıklamasında altta verdiğim fotoğraftaki PC Game Pass'i almanız gerekiyor sadece bilgisayarda mevcut olan game Pass oyunlarına erişim istiyorsanız.
Eki Görüntüle 2336555
Dostum zaten bahsettiğim Standart ile senin attığın fotoğraftaki plan aynı plan. Neden fotoğraf atma gereği duydun? Kafa karıştırmaya hiç gerek yok.

Dostum zaten bahsettiğim Standart ile senin attığın fotoğraftaki plan aynı plan. Neden fotoğraf atma gereği duydun? Kafa karıştırmaya hiç gerek yok.
Sen galiba başlığa yanlış yazdın Google'a game Pass standart yazıp hem açıklamasına hem de oynatılabilirlik bölümüne bakar mısın başlığa standart vs Ultimate yazmışssın (ancak standart sadece konsoldaki oyunları kapsıyor) sende PC için standart vs Ultimate yazınca açıklama gereği duydum orada PC için sadece Ultimate Edition paketini alabilirsin ya da PC game Pass paketini.
İlk attığım senin başlıkta ilk yazdığın game Pass standarttır oda sadece konsoldaki oyunları yüksek kalitede oynaya yarar sağda attığımda Ultimate. Şöyle başlık açabilirdin PC için sizce hangi game Pass paketi alınmalı. Standart(sadece konsoldaki oyunalrı yüksek kalitede oynarsın Ultimate ise hem konsolun hem pcin varsa ya da PC olsa bile Ultimate alabilirsin. PC Game Pass'ın ismi ne zamandan beri game Pass standart oldu acaba?

Dosya Ekleri

• game pass console standart.png
    game pass console standart.png
    272,6 KB · Görüntüleme: 31
  • game pass ultimate.png
    game pass ultimate.png
    289,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı