Standart plan da (tüm) PC Game Pass oyunlarına erişebilir miyim?Standart alsan yeter Ultimate hem konsol hem de PC için
Standart plan da (tüm) PC Game Pass oyunlarına erişebilir miyim?
Xbox Game Pass'deki sadece PC de mevcut olan bütün game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan eğer ki fotoğrafta paylaştığım PC Game Pass'ı almanız gerekiyor(sizin sorduğunuz game Pass standartı Google'a yazıp sitesine girdiğimde sadece konsoldaki oyunları yüksek erişimle sahip olabilirsiniz diye yazıyor açıklamasında altta verdiğim fotoğraftaki PC Game Pass'i almanız gerekiyor sadece bilgisayarda mevcut olan game Pass oyunlarına erişim istiyorsanız.Standart plan da (tüm) PC Game Pass oyunlarına erişebilir miyim?
Dostum zaten bahsettiğim Standart ile senin attığın fotoğraftaki plan aynı plan. Neden fotoğraf atma gereği duydun? Kafa karıştırmaya hiç gerek yok.Xbox Game Pass'deki sadece PC de mevcut olan bütün game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan eğer ki fotoğrafta paylaştığım PC Game Pass'ı almanız gerekiyor(sizin sorduğunuz game Pass standartı Google'a yazıp sitesine girdiğimde sadece konsoldaki oyunları yüksek erişimle sahip olabilirsiniz diye yazıyor açıklamasında altta verdiğim fotoğraftaki PC Game Pass'i almanız gerekiyor sadece bilgisayarda mevcut olan game Pass oyunlarına erişim istiyorsanız.
Eki Görüntüle 2336555
Sen galiba başlığa yanlış yazdın Google'a game Pass standart yazıp hem açıklamasına hem de oynatılabilirlik bölümüne bakar mısın başlığa standart vs Ultimate yazmışssın (ancak standart sadece konsoldaki oyunları kapsıyor) sende PC için standart vs Ultimate yazınca açıklama gereği duydum orada PC için sadece Ultimate Edition paketini alabilirsin ya da PC game Pass paketini.Dostum zaten bahsettiğim Standart ile senin attığın fotoğraftaki plan aynı plan. Neden fotoğraf atma gereği duydun? Kafa karıştırmaya hiç gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.