PC için Xbox One Series X Controller tavsiyesi

kashima

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Arkadaşlar selam. Başlıkta da belirttiğim üzere masaüstü bilgisayarım için yurtdışından Xbox One Series X kontrolcüsü getirmek istiyorum. Bilgisayarımda herhangi bir Bluetooth cihazı bulunmamakta.

https://www.hepsiburada.com/schulzz...th-4-0-usb-alici-verici-siyah-p-HBV00000NPA55 sadece bu cihaz mı uyumlu. Başka önerilebilecek cihazlar (dongle) var mı? Tüm oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım? Xbox One X kontrolcüsü getirtmeli miyim? Kutunun içinde şarj kablosu vs çıkıyor mu bilgisi olan arkadaşlarım cevaplarsa memnun olurum teşekkürler.

Xbox kontrolcüleri normal pil ile çalışır, dilerseniz normal şarjlı piller veya xbox kontrolcüsü için özel üretilmiş resmi pillerden de edinebilirsiniz. 4.0 Bluetooth özelliği olan herhangi bir cihaz işinizi görecektir. Ancak almadan önce araştırın kronik sorunlu modeller de piyasada bolca var. Ben Tp-Link UB400 modelini son çıkan kolla kullanıyorum 50 saatte 2-3 defa bir kaç saniyelik ani kopma yaşadım ama 60 Tl'lik bir cihaz için oldukça kabul edilebilir olarak görüyorum.

Yurt dışı fiyatı çok mu uyguna geliyor ? Bilmiyorum da merak ettim.

Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah: Amazon.com.tr bu ürünün siparişini verdim.

Yurt dışı fiyatı çok mu uyguna geliyor? Bilmiyorum da merak ettim.

Japonya'dan getirteceğim 62 dolar civarlarına geliyor işte.

Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah: Amazon.com.tr bu ürünün siparişini verdim.

Japonya'dan getirteceğim 62 dolar civarlarına geliyor işte.
Anladım garanti uluslararası olarak var değil mi ?

Dikkat edin Japonya banlamasın. Ekran kartı almaya çalışanların çoğu banlanıyor. Ben şahsen 4 kez banlandım

Japonya'dan arkadaşım Türkiye'ye gelecek onunla getirticem

Ben kendi kablosuz alıcısıyla beraber 560 liraya getirdim. 62 euroydu.
Tavsiyem eğer varsa kablosuz alıcısıyla beraber almanız. En sağlıklısı ve en stabili.

80 dolar civarına geliyor bu şekilde. Peki Japonya'dan getirdiğimizde garanti konusunda uluslararası garantisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…