Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #1 RAM'i PC algılıyor fakat PC içinde RAM yerine disk kullanılıyor. Bu yüzden laptop açıldıktan 5 dk. Sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım?
RAM'i PC algılıyor fakat PC içinde RAM yerine disk kullanılıyor. Bu yüzden laptop açıldıktan 5 dk. Sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım?
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #11 Diskinde sorun var ömrünü tamamlamıştır büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #12 Recep Baltaş dedi: SSD alın. Diskiniz muhtemelen sorunlu. HD Tune ile Health kısmından bakabilirsiniz. HD Tune Pro Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Diskte sorun gözükmüyor hocam. Sorunu kendim çözdüm sanırım, test edip tekrar dönüş yapacağım.Sorunun disk ile de alakası yok, sağlam yani. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: SSD alın. Diskiniz muhtemelen sorunlu. HD Tune ile Health kısmından bakabilirsiniz. HD Tune Pro Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Diskte sorun gözükmüyor hocam. Sorunu kendim çözdüm sanırım, test edip tekrar dönüş yapacağım.Sorunun disk ile de alakası yok, sağlam yani.