B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Merhaba öğrenci olduğum için maalesef paraya ihtiyacım var. PC var ve biraz kod yazmayı biliyorum. Bunlar ile neler yapabilirim? Ek gelir olsun diye. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
Merhaba öğrenci olduğum için maalesef paraya ihtiyacım var. PC var ve biraz kod yazmayı biliyorum. Bunlar ile neler yapabilirim? Ek gelir olsun diye.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.239 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Burak6665 dedi: Merhaba öğrenci olduğum için maalesef paraya ihtiyacım var. PC var ve biraz kod yazmayı biliyorum. Bunlar ile neler yapabilirim? Ek gelir olsun diye. Genişletmek için tıkla... İngilizcen iyi ise çevirmenlik yapabilirsin Kısa videolara. Ya da C# bilgin varsa nesne tabanlı basit siteler yapabilirsin.
Burak6665 dedi: Merhaba öğrenci olduğum için maalesef paraya ihtiyacım var. PC var ve biraz kod yazmayı biliyorum. Bunlar ile neler yapabilirim? Ek gelir olsun diye. Genişletmek için tıkla... İngilizcen iyi ise çevirmenlik yapabilirsin Kısa videolara. Ya da C# bilgin varsa nesne tabanlı basit siteler yapabilirsin.
B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 Yerayay dedi: İngilizcen iyi ise çevirmenlik yapabilirsin kısa videolara. Ya da C# bilgin varsa nesne tabanlı basit siteler yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam basit site yapabilirim evet fakat nereden iş ilanı bulacağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Yerayay dedi: İngilizcen iyi ise çevirmenlik yapabilirsin kısa videolara. Ya da C# bilgin varsa nesne tabanlı basit siteler yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam basit site yapabilirim evet fakat nereden iş ilanı bulacağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.239 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #4 Burak6665 dedi: Hocam basit site yapabilirim evet fakat nereden iş ilanı bulacağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bende çok bilmiyorum o tür siteleri.
Burak6665 dedi: Hocam basit site yapabilirim evet fakat nereden iş ilanı bulacağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bende çok bilmiyorum o tür siteleri.