Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Ethernet ile bağlıyım telefonda bir şey yok ama PC'yi açınca çok kötü oluyor 2-3 kere restart atmak zorunda kalıyorum düzelmesi için.
Ethernet ile bağlıyım telefonda bir şey yok ama PC'yi açınca çok kötü oluyor 2-3 kere restart atmak zorunda kalıyorum düzelmesi için.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 18 Şubat 2025 #2 Ethernet kablonuzda veyahut Wi-Fi kartınızda bir sorun olabilir hocam.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 svorssy dedi: Ethernet kablonuzda veyahut Wi-Fi kartınızda bir sorun olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... internet değişince oldu böyle
svorssy dedi: Ethernet kablonuzda veyahut Wi-Fi kartınızda bir sorun olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... internet değişince oldu böyle
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 18 Şubat 2025 #4 Macnoddle dedi: internet değişince oldu böyle Genişletmek için tıkla... Modeminiz değiştimi yoksa sadece tarife mi değiştirdiniz
Macnoddle dedi: internet değişince oldu böyle Genişletmek için tıkla... Modeminiz değiştimi yoksa sadece tarife mi değiştirdiniz
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 Macnoddle dedi: Ethernet ile bağlıyım telefonda bir şey yok ama PC'yi açınca çok kötü oluyor 2-3 kere restart atmak zorunda kalıyorum düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Macnoddle dedi: Ethernet ile bağlıyım telefonda bir şey yok ama PC'yi açınca çok kötü oluyor 2-3 kere restart atmak zorunda kalıyorum düzelmesi için. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 svorssy dedi: Modeminiz değiştimi yoksa sadece tarife mi değiştirdiniz Genişletmek için tıkla... iksiside değişti Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen
svorssy dedi: Modeminiz değiştimi yoksa sadece tarife mi değiştirdiniz Genişletmek için tıkla... iksiside değişti Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 18 Şubat 2025 #7 Macnoddle dedi: Macnoddle dedi: İksiside değişti Onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkadaş yapmanız gereken şeyi söyledi onu bir deneyin yüksek ihtiamlle çözülecektir
Macnoddle dedi: Macnoddle dedi: İksiside değişti Onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkadaş yapmanız gereken şeyi söyledi onu bir deneyin yüksek ihtiamlle çözülecektir
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 Macnoddle dedi: İksiside değişti. Onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
Macnoddle dedi: İksiside değişti. Onu yapıyorum ama o da çalışmıyor bazen. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #9 Einstein dedi: Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... çalışmıyor derken işe yaramıyor yani port değişmeyi deneyeceğim
Einstein dedi: Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... çalışmıyor derken işe yaramıyor yani port değişmeyi deneyeceğim
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 18 Şubat 2025 #10 Einstein dedi: Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın Ethernet portunda sorun olabilir mi?
Einstein dedi: Çalışmıyor derken? Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın Ethernet portunda sorun olabilir mi?