PC ilk açılışta DOS ekranı geliyor

• Konuyu başlatan Lyon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.373
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım bozulmuştu garantiye yolladım yenisiyle değiştirildi. Bugün elime ulaştı taktım kartı anakartınn modeli yazan BIOS'a girebildiğimiz ekrandan önce bu çıktı ve sonra bilgisayar normal olarak açıldı. 2-3 defa yeniden başlatmama rağmen hala bu çıkıyor. Hiç bir driver yüklemedim eskiler durduğu için.

Ne anlama geliyor bu acaba?

WhatsApp Image 2018-11-01 at 21.17.34.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows UEFI kurulu değilse bu şekilde boot eder sistem. Ek olarak ekran kartında UEFI desteği yoksa da bu şekilde boot ediyor. GPU-Z uygulaması ile UEFI desteğine bakabilirsiniz. Belki UEFI olmayan bir BIOS yüklenmiştir karta. Eğer böyle ise durum kullanmaya devam edebilirsiniz veya servise tekrar gönderebilirsiniz bu durumdan şikayetçi olduğunuzu belirterek.

Screenshot_8.png

Windows UEFI kurulu değilse bu şekilde boot eder sistem. Ek olarak ekran kartında UEFI desteği yoksa da bu şekilde boot ediyor. GPU-Z uygulaması ile UEFI desteğine bakabilirsiniz. Belki UEFI olmayan bir BIOS yüklenmiştir karta. Eğer böyle ise durum kullanmaya devam edebilirsiniz veya servise tekrar gönderebilirsiniz bu durumdan şikayetçi olduğunuzu belirterek.

Eki Görüntüle 341534

Baktım indirip UEFI desteği var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı