PC ısınmasından dolayı mavi ekran veriyor

Daha fazla  
Arkadaşlar PC bu sene oyun oynarken oyun ortasinda takiliyordu ve ayni ses tekrar edip mavi ekran veriyordu. Bunun sicaklikdan dolayi oldugunu dusundum. Ve arka egzoz faninida iceriye donuk yaptim elimi uzattigimda gayet iyi hava geliyor. Fan hizini kasadan yuksek yaptim. PC actigimda 40 dereceydi şu an 35'e dustu. Oyunda sanirim 60 dereceye yaklasinca kapaniyor cunku GameLoop kullanirken sicaklik 50'yi gecmiyor ve saatlerce sorun olmuyor. Sıcak havanin cikabilmesi icin bayağı bosluk var aslinda bir de ustune kasanin kapagini kapatacagim şu an acik. Sizce sorun olur mu? On tarafta bir fan daha var.

Hocam altmış derece mavi ekran verdirtmez. Onun yerine minidump dosyalarınızı paylaşın. Yorumlayabilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Benim eski bilgisayarım ısınmadan mavi ekran veriyordu .Termal macun değişimi yapılınca düzelmişti.

Kasada bir tane anakarta bagli SATA kablosu vardi ama ucuna bagli bir şey yoktu onu cikardim. Bir de az once SSD'nin 100 yuke cikdigini gordum ve bayağı sure azalmadi PC'yi kapattim.

Benim eski bilgisayarım ısınmadan mavi ekran veriyordu .Termal macun değişimi yapılınca düzelmişti.
Hocam sıcaklıktan vermez demedim ki. 60 derece yüksek bir sıcaklık değil. Eğer o derecedeyken mavi ekran verdiyse sıcaklık verdirmiş olamaz. En azından hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…