E emre14x Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımı sıfırladım ve Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU0 %100 kullanılıyordu fakat CPU1 yani ekran kartım %0 kullanılıyor.
Bilgisayarımı sıfırladım ve Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU0 %100 kullanılıyordu fakat CPU1 yani ekran kartım %0 kullanılıyor.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 11 Ocak 2025 #2 Masaüstüyse monitör kablosu ekran kartına mı bağlı anakarta mı?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.857 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #3 Oyuna girin hocam.
E emre14x Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 itwasgooday dedi: Masaüstüyse monitör kablosu ekran kartına mı bağlı anakarta mı? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Damon Salvatore dedi: Oyuna girin hocam. Genişletmek için tıkla... Girdim %50 kullanılıyor düzeldi herhalde. Sadece oyunlarda aktif oluyor.
itwasgooday dedi: Masaüstüyse monitör kablosu ekran kartına mı bağlı anakarta mı? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Damon Salvatore dedi: Oyuna girin hocam. Genişletmek için tıkla... Girdim %50 kullanılıyor düzeldi herhalde. Sadece oyunlarda aktif oluyor.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.857 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 emre14x dedi: Laptop kullanıyorum. Girdim %50 kullanılıyor düzeldi herhalde. Sadece oyunlarda aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken budur zaten hocam. Masaüstünde gezerken NVIDIA GPU kullanılmaz dahili GPU kullanılır ve bu da güç tasarrufu sağlar.
emre14x dedi: Laptop kullanıyorum. Girdim %50 kullanılıyor düzeldi herhalde. Sadece oyunlarda aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken budur zaten hocam. Masaüstünde gezerken NVIDIA GPU kullanılmaz dahili GPU kullanılır ve bu da güç tasarrufu sağlar.