PC kablo montajı

CyberTigin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir sistem topladım ama kabloları takamıyorum. Takıldığım nokta şu, dahili PSU'dan çıkan kablolar mesela CPU güç kablosu üzerinde 2 adet aynı çıkış var neden? Kabloda bir 8pin çıkış var sonra o çıkmıştan kablo çıkıyor 2. bir 8 pin girişe bağlanıyor ikisinde de CPU yazıyor. Ben hangisini takacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoraf ekleyebilirmisniz biraz karışık anlatmışsınız.Anakart modeli nedir ?

Fotoraf ekleyebilirmisniz biraz karışık anlatmışsınız.Anakart modeli nedir ?

Bu şekilde 2 çıkış vardı tek kablo üstünde ben birisini taktım ana kartıma tomahawk max b450
Başka bir örnek bu kablodan 2 tane var hemde sanırım ssd için
Diğerlerini halettim ama bu kasanın önünden gelen kabloyu bu kabloya mı takacağım onu anlamadım
Hepsini halettim şimdi sıkıntım GPU güç girişi, 6+8 giriş diyor ekran kartım rtx2070 rog strix 8g kutusundan kablo çıktı sadece 8pinlik yere giriyor, bunun alt kısmına psu nun pciE güç kablolarının 6+6 olanlarını taktım ekran kartımda bir slot boş kaldı görseller şöyle
@Sylveon sizce sorun neyden kaynaklı pc yi çalıştırdığım zaman ekran kartı güç girişini düzeltin gibi bir uyarı veriyor
Benim beceriksizliği direkt psudan gelen pcıe kablosu giriyormuş elim yoruldu heralde 2 3 kez denemiştim sokmayı hepsi çözüldü çalıştırıp sorun yapamazsam konuyu çözüldü olarak kapatacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…