Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 5 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba yeni sistem aldım kablosuz ağ kartı olmadığı için Ethernet kablosu ile bağlanmak istiyorum ama bağlanılmıyor internet olmadığı için sürücü de guncelleyemiyorum nasıl halledebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20221005-160711_Gallery.jpg 36,4 KB · Görüntüleme: 48 Screenshot_20221005-160717_Gallery.jpg 73,7 KB · Görüntüleme: 48 Screenshot_20221005-160949_Gallery.jpg 65,9 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar merhaba yeni sistem aldım kablosuz ağ kartı olmadığı için Ethernet kablosu ile bağlanmak istiyorum ama bağlanılmıyor internet olmadığı için sürücü de guncelleyemiyorum nasıl halledebilirim?
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2022 #2 Sürücüyü telefondan indirin ve bilgisayara atın sorun çözülecektir.
Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 5 Ekim 2022 #3 Nyaan_Neko dedi: Sürücüyü telefondan indirin ve bilgisayara atın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam hocam sürücüyü nereden indiricem anakart Msi h610m bomber
Nyaan_Neko dedi: Sürücüyü telefondan indirin ve bilgisayara atın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam hocam sürücüyü nereden indiricem anakart Msi h610m bomber
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2022 #4 Hocam MSI'ın sitesinde vardır sürücü telefonun şarj kablosunu PC'ye bağlayıp dosyayı aktarırsınız. Anakartın kendi yongası mı yoksa ayrı bir Wi-Fi kartı mı var?
Hocam MSI'ın sitesinde vardır sürücü telefonun şarj kablosunu PC'ye bağlayıp dosyayı aktarırsınız. Anakartın kendi yongası mı yoksa ayrı bir Wi-Fi kartı mı var?
Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 5 Ekim 2022 #5 Nyaan_Neko dedi: Hocam MSI'ın sitesinde vardır sürücü telefonun şarj kablosunu PC'ye bağlayıp dosyayı aktarırsınız. Anakartın kendi yongası mı yoksa ayrı bir Wi-Fi kartı mı var Genişletmek için tıkla... Kendi yongasi var kendi sitesinde intel lan sürücüyü diye sürücüyü var bumu oluyor
Nyaan_Neko dedi: Hocam MSI'ın sitesinde vardır sürücü telefonun şarj kablosunu PC'ye bağlayıp dosyayı aktarırsınız. Anakartın kendi yongası mı yoksa ayrı bir Wi-Fi kartı mı var Genişletmek için tıkla... Kendi yongasi var kendi sitesinde intel lan sürücüyü diye sürücüyü var bumu oluyor
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2022 #6 Furkanreiss dedi: Kendi yongasi var kendi sitesinde intel lan sürücüyü diye sürücüyü var bumu oluyor Genişletmek için tıkla... Onu indirin hocam bir.
Furkanreiss dedi: Kendi yongasi var kendi sitesinde intel lan sürücüyü diye sürücüyü var bumu oluyor Genişletmek için tıkla... Onu indirin hocam bir.
Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 5 Ekim 2022 #7 Nyaan_Neko dedi: Onu indirin hocam bir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam oldu
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2022 #8 Furkanreiss dedi: Çok teşekkür ederim hocam oldu Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm işaretlerseniz sevinirim
Furkanreiss dedi: Çok teşekkür ederim hocam oldu Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm işaretlerseniz sevinirim