A Arda bayrak Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Benim PC kapalıyken 1 saniyeliğine klavye fare kulaklık ışıkları yanıp sonuyor. Acaba ne sorunu olabilir elektrik kaçağı olabilir mi? PSU düğmesi kapalıyken bile oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Benim PC kapalıyken 1 saniyeliğine klavye fare kulaklık ışıkları yanıp sonuyor. Acaba ne sorunu olabilir elektrik kaçağı olabilir mi? PSU düğmesi kapalıyken bile oluyor.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Ekim 2020 #2 Hocam BIOS'tan erp ready olacak onu enable S4+S5 yapın. Artı 0 Eksi
HIYARBABA Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #3 Kapanacağı için olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS A Arda bayrak Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 Akkuşlu dedi: Hocam BIOS'tan erp ready olacak onu enable S4+S5 yapın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte B450M anakartım var biraz daha ayrıntılı anlatır mısın Hayır 1 saat sonra bile oluyor HIYARBABA dedi: Kapanacağı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Erp yi eneable haptım S4 S5 diye bir şey yok Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Akkuşlu dedi: Hocam BIOS'tan erp ready olacak onu enable S4+S5 yapın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte B450M anakartım var biraz daha ayrıntılı anlatır mısın Hayır 1 saat sonra bile oluyor HIYARBABA dedi: Kapanacağı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Erp yi eneable haptım S4 S5 diye bir şey yok
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Ekim 2020 #5 Arda bayrak dedi: Gigabyte B450M anakartım var biraz daha ayrıntılı anlatır mısın Hayır 1 saat sonra bile oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyrun izleyin. Artı 0 Eksi
Arda bayrak dedi: Gigabyte B450M anakartım var biraz daha ayrıntılı anlatır mısın Hayır 1 saat sonra bile oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyrun izleyin.
KS KS A Arda bayrak Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #6 Saolun bu akşam bakacağım tekrar oluyor mu diye Artı 0 Eksi