Arkadaşlar dün gece uyurken bir anda direksiyon seti PC kapalı olmasına rağmen çalıştı ve sağa doğru dönerek orada güçlü bir şekilde sağnın son çevirme noktasına 15-20 kez çarptı 35-40 saniye sürmüştür herhalde ben yataktan kalkıp kapadım. PC kapalıyken niye böyle bir şey olmuş olabilir? (Logitech G27)
Normalde Pc kapalıyken kasaya elektrik gitmez ve takılı olan şey çalışmaz ama bu neden oldu bilmiyorum belkide bilgisayarınız açıldı ardından kapanmış olabilir. Veya paranormal bir olaylar olmuş olabilir.
Arkadaşlar dün gece uyurken bir anda direksiyon seti PC kapalı olmasına rağmen çalıştı ve sağa doğru dönerek orada güçlü bir şekilde sağnın son çevirme noktasına 15-20 kez çarptı 35-40 saniye sürmüştür herhalde ben yataktan kalkıp kapadım. PC kapalıyken niye böyle bir şey olmuş olabilir? (Logitech G27)
Normalde PC kapalıyken kasaya elektrik gitmez ve takılı olan şey çalışmaz ama bu neden oldu bilmiyorum belki de bilgisayarınız açıldı ardından kapanmış olabilir. Veya paranormal bir olaylar olmuş olabilir.