Anakartım ASUS B450M Dragon. İşletim sistemim Windows 10. Bu Windows üzerinden bir ayarı var mı BIOS üzerinden mi yapmam gerekiyor ve nasıl yapabilirim?
PC'yi kapattığında Stand By moduna geçer. Yine de ufak da olsa elektrik vardır. Elektriği tamamen kesmelisiniz. Hoparlörün açık durmasının PC ile alakası yok. Prizden ayrı güç alıyor.
PC'yi kapattığında Stand by moduna geçer. Yine de ufak da olsa elektrik vardır. Elektriği tamamen kesmelisiniz. Hoparlörün açık durmasının PC ile alakası yok. Prizden ayrı güç alıyor.
Hoparlörüm USB bağlantılı. Elektriği anakart üzerinden alıyor. PC kapalıyken ışıklar yandığından Windows üzerinden bir ayar olacağını sanmıyorum zaten. Anakartımda BIOS üzerinden böyle bir ayar yapabilir miyim onu merak ediyorum.
Hoparlörüm USB bağlantılı. Elektriği anakart üzerinden alıyor. PC kapalıyken ışıklar yandığından Windows üzerinden bir ayar olacağını sanmıyorum zaten. Anakartımda BIOS üzerinden böyle bir ayar yapabilir miyim onu merak ediyorum.
Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım anakartımda öyle bir özellik yok ben bulamadım çünkü. Videodaki BIOS'la aynı BIOS arayüzüne sahibim ama o seçenek yok sadece.
PC'yi kapattığında Stand By moduna geçer. Yine de ufak da olsa elektrik vardır. Elektriği tamamen kesmelisiniz. Hoparlörün açık durmasının PC ile alakası yok. Prizden ayrı güç alıyor.