tuzlali01 Kilopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar kaç gündür çözümü arıyorum, bulamadım. Tüm hesapları unutuyor, Windows gerek, Google gerek, hotmail ve Chrome senkronizasyonu dahil hepsini her seferinde yeniden girmem gerekiyor bilgisayar kapanıp açılınca. Bunun sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar kaç gündür çözümü arıyorum, bulamadım. Tüm hesapları unutuyor, Windows gerek, Google gerek, hotmail ve Chrome senkronizasyonu dahil hepsini her seferinde yeniden girmem gerekiyor bilgisayar kapanıp açılınca. Bunun sebebi ne olabilir?
MaritzaTr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 105 19 Ağustos 2020 #2 Sadece hesaplar mı yoksa kurduğun indirdiğin diğer şeylerde sıfırlanıyor mu?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 19 Ağustos 2020 #3 Bilgisayarda "DeepFreeze" gibi bir program olabilir mi?
REDJEPİ Femtopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 4 19 Ağustos 2020 #4 Bu sorun bende de vardı. Yönetici olarak yeni bir kullanıcı açıp dene. Muhtemelen olacaktır. Olmaz ise format gerekiyor.
Bu sorun bende de vardı. Yönetici olarak yeni bir kullanıcı açıp dene. Muhtemelen olacaktır. Olmaz ise format gerekiyor.
tuzlali01 Kilopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 REDJEPİ dedi: Bu sorun bende de vardı. Yönetici olarak yeni bir kullanıcı açıp dene. Muhtemelen olacaktır. Olmaz ise format gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma son olarak bu gelmişti deneyeceğim tuzlali01 dedi: Benim de aklıma son olarak bu gelmişti deneyeceğim Genişletmek için tıkla... maalesef işe yaramadı Son düzenleme: 20 Ağustos 2020
REDJEPİ dedi: Bu sorun bende de vardı. Yönetici olarak yeni bir kullanıcı açıp dene. Muhtemelen olacaktır. Olmaz ise format gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma son olarak bu gelmişti deneyeceğim tuzlali01 dedi: Benim de aklıma son olarak bu gelmişti deneyeceğim Genişletmek için tıkla... maalesef işe yaramadı