Slhoglu Hectopat Katılım 6 Ağustos 2013 Mesajlar 160 Makaleler 1 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Pc'yi kapat'a basıyorum, kapatılıyor yazısı geçiyor. Ekran siyah oluyor. Enter'a veya bir tuşa basınca hemen açılıyo. Tuşa basmazsam hiç kapanmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Pc'yi kapat'a basıyorum, kapatılıyor yazısı geçiyor. Ekran siyah oluyor. Enter'a veya bir tuşa basınca hemen açılıyo. Tuşa basmazsam hiç kapanmıyor.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 23 Şubat 2014 #2 Uyku moduna alıyor sanırım bilgisayarın kendini. Sistem ayarları ile mi uğraştın?
M Maddox Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 66 23 Şubat 2014 #3 Benimde başıma gelmişti. Şu yolu izleyin : Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları Şu anada kullanılmayan ayarları değiştire basın. Ardından ardından hızlı başlatmayı etkinleştirin. Yanındaki işareti kaldırın bu kadar.
Benimde başıma gelmişti. Şu yolu izleyin : Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları Şu anada kullanılmayan ayarları değiştire basın. Ardından ardından hızlı başlatmayı etkinleştirin. Yanındaki işareti kaldırın bu kadar.