Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #11 bert52 dedi: En son resimde 10 dk diyor ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Güç 3 şey değil miydi uyku moduna benzer bir şeydi diye biliyorum ama yanlışssam düzeltin. bert52 dedi: Masaüstündeki bilgisayarı kapat. Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayarı kapatma tuşuna basıp video mu çeksen?
bert52 dedi: En son resimde 10 dk diyor ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Güç 3 şey değil miydi uyku moduna benzer bir şeydi diye biliyorum ama yanlışssam düzeltin. bert52 dedi: Masaüstündeki bilgisayarı kapat. Genişletmek için tıkla... Kanka bilgisayarı kapatma tuşuna basıp video mu çeksen?
The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 14 Şubat 2022 #12 bert52 dedi: Masaüstündeki bilgisayarı kapat. Genişletmek için tıkla... O zaman masaüstündeyken alt+f4 deyip bilgisayarı kapata bas.
bert52 dedi: Masaüstündeki bilgisayarı kapat. Genişletmek için tıkla... O zaman masaüstündeyken alt+f4 deyip bilgisayarı kapata bas.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Şubat 2022 #13 bert52 dedi: En son resimde 10 dk diyor ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... "Hocam kapak kapatıldığında yapılacakları seç" diye bir bölüm var orayı kastetmiştim kusura bakmayın.
bert52 dedi: En son resimde 10 dk diyor ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... "Hocam kapak kapatıldığında yapılacakları seç" diye bir bölüm var orayı kastetmiştim kusura bakmayın.
foxyware Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 27 14 Şubat 2022 #14 Burkicannjr dedi: Bataryasını sök istersen sonra gerektiği zaman yine takarsın. (alternatif bir çözüm) Genişletmek için tıkla... Laptop Zarar Görebilir
Burkicannjr dedi: Bataryasını sök istersen sonra gerektiği zaman yine takarsın. (alternatif bir çözüm) Genişletmek için tıkla... Laptop Zarar Görebilir
B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #15 berat3636 dedi: Sorun Windows kaynaklı. Yaklaşık 2 aydır aynı konular açılıp duruyor. Benim bilgisayarım da bazen kapanmıyor güç tuşunu basılı tutup kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle zararlı değil mi ama? Daha yeni formatlayıp SSD taktım Windows ile ne sorun olabilir acaba?
berat3636 dedi: Sorun Windows kaynaklı. Yaklaşık 2 aydır aynı konular açılıp duruyor. Benim bilgisayarım da bazen kapanmıyor güç tuşunu basılı tutup kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle zararlı değil mi ama? Daha yeni formatlayıp SSD taktım Windows ile ne sorun olabilir acaba?
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #16 foxyware dedi: Laptop Zarar Görebilir Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.893 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #17 bert52 dedi: Öyle zararlı değil mi ama? Daha yeni formatlayıp SSD taktım Windows ile ne sorun olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kaynaklı. Yeni Windows'la eski Windows'la alakası yok. Çoğu kişi de var bu sorun şu an. Zararlı değil mi? Demişsiniz. Ben aylardır masaüstü sistemimde basılı tutup kapatıyorum bir şey olmadı. Fakat laptopu bilmiyorum.
bert52 dedi: Öyle zararlı değil mi ama? Daha yeni formatlayıp SSD taktım Windows ile ne sorun olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kaynaklı. Yeni Windows'la eski Windows'la alakası yok. Çoğu kişi de var bu sorun şu an. Zararlı değil mi? Demişsiniz. Ben aylardır masaüstü sistemimde basılı tutup kapatıyorum bir şey olmadı. Fakat laptopu bilmiyorum.
The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 14 Şubat 2022 #18 The_TURK_TR dedi: O zaman masaüstündeyken alt+f4 deyip bilgisayarı kapata bas. Genişletmek için tıkla... Bir de bunu dene
The_TURK_TR dedi: O zaman masaüstündeyken alt+f4 deyip bilgisayarı kapata bas. Genişletmek için tıkla... Bir de bunu dene
B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #19 Öylede yaptım olmadı. The_TURK_TR dedi: Bir de bunu dene. Genişletmek için tıkla...
The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 14 Şubat 2022 #20 Kapatırken tam olarak ne oluyor? Direk kapanırken açılıyor mu yoksa bir şey yazıyor mu?