PC kapatıp açtığımda Ethernet'i görmüyor

Murathan55

Centipat
Her gün uyandıktan sonra 30 dk Ethernet'le uğraşıyorum. Şu an Ethernet'le bağlıyım ama gece PC kapatıp yarın açtıktan sonra Ethernet'i görmeyecek. Eğer gün içinde kapatıp açsam sıkıntı yok ama 5 6 saatten fazla kapalı kalırsa PC Ethernet'i görmüyor sürücü silip tekrar kuruyorum falan PC restartlıyorum ondan sonra bir şekilde okuyor Ethernet'i ve bağlı oluyorum sizce bunun çözümü ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem kaynaklı olabilir Türk Telekom'un muhteşem modemini kullanırken ben de sabahları sinir krizleri içerisinde uğraşıyordum modemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapınca birkaç gün gidiyordu sonra yine tuhaflaşıyordu siz de modem ayarlarınızı yeniden yapılandırmayı deneyin çözülmez ise mevcut sürücünün bir alt versiyonunu kurmayı deneyin.

Modem kaynaklı olabilir Türk Telekom'un muhteşem modemini kullanırken ben de sabahları sinir krizleri içerisinde uğraşıyordum modemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapınca birkaç gün gidiyordu sonra yine tuhaflaşıyordu siz de modem ayarlarınızı yeniden yapılandırmayı deneyin çözülmez ise mevcut sürücünün bir alt versiyonunu kurmayı deneyin.
Türk Telekom'un modemi var evet ama modem ayarlarını yeniden yapılandırma derken ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı