Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 18 Haziran 2021 #41 @crazymurat34 Hocam elinizde başka bir monitör var mı?
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #42 orhanaygun41 dedi: SATA giriş kablosu var değil mi güç kaynağında bir de size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Mail atar mısınız? _ ex0jmp dedi: Hocam eğer satmadıysanız ve tek satmak isterseniz anakart ve ramleri almak isterim. Genişletmek için tıkla... Lynch0 dedi: Anakart ne kadar? Ekran kartı fiyatı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Ecmel dedi: @crazymurat34 Hocam elinizde başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yiğitt35 dedi: Elinizde uygun fiyatlı PSU bulunuyor mu hala? Soğutuculu DDR2 2+2 GB RAM'ler de duruyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM'ler duruyor. 300W pusu var.
orhanaygun41 dedi: SATA giriş kablosu var değil mi güç kaynağında bir de size nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Mail atar mısınız? _ ex0jmp dedi: Hocam eğer satmadıysanız ve tek satmak isterseniz anakart ve ramleri almak isterim. Genişletmek için tıkla... Lynch0 dedi: Anakart ne kadar? Ekran kartı fiyatı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Ecmel dedi: @crazymurat34 Hocam elinizde başka bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yiğitt35 dedi: Elinizde uygun fiyatlı PSU bulunuyor mu hala? Soğutuculu DDR2 2+2 GB RAM'ler de duruyor mu? Genişletmek için tıkla... RAM'ler duruyor. 300W pusu var.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 3 Temmuz 2021 #43 İkisini de almak isterim hocam, ne kadara bırakırsınız toplam? Kargo olacak muhtemelen.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #44 Yiğitt35 dedi: İkisini de almak isterim hocam, ne kadara bırakırsınız toplam? Kargo olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hangi ürünleri diyorsunuz? RAM'ler mi?
Yiğitt35 dedi: İkisini de almak isterim hocam, ne kadara bırakırsınız toplam? Kargo olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hangi ürünleri diyorsunuz? RAM'ler mi?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 3 Temmuz 2021 #45 crazymurat34 dedi: Hangi ürünleri diyorsunuz? RAM'ler mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #46 Yiğitt35 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Güncel. Son düzenleme: 11 Temmuz 2021
Yiğitt35 dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Güncel.
orhanaygun41 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #47 crazymurat34 dedi: Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Güncel. Genişletmek için tıkla... Mailden yazdım hocam bi bakar mısınız.
crazymurat34 dedi: Mail adresi üzerinden konuşabilir miyiz. ? Güncel. Genişletmek için tıkla... Mailden yazdım hocam bi bakar mısınız.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #48 orhanaygun41 dedi: Mailden yazdım hocam bi bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Cevap verildi. Yoğunluktan dolayı kusura bakmayın. Güncel. Güncel. Güncel. Son düzenleme: 7 Ağustos 2021
orhanaygun41 dedi: Mailden yazdım hocam bi bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Cevap verildi. Yoğunluktan dolayı kusura bakmayın. Güncel. Güncel. Güncel.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Ağustos 2021 #49 crazymurat34 dedi: Cevap verildi. Yoğunluktan dolayı kusura bakmayın. Güncel. Güncel. Güncel. Genişletmek için tıkla... "Güncel" yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla"güncel" yazınca konu öne çıkmıyor. PSU alan bakkala acıdım
crazymurat34 dedi: Cevap verildi. Yoğunluktan dolayı kusura bakmayın. Güncel. Güncel. Güncel. Genişletmek için tıkla... "Güncel" yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla"güncel" yazınca konu öne çıkmıyor. PSU alan bakkala acıdım
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #50 377660 dedi: "Güncel" yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla"güncel" yazınca konu öne çıkmıyor. PSU alan bakkala acıdım Genişletmek için tıkla... Güncel yazınca çıkıyor. Diye biliyorum. Öne çıkarma hakkım doluyor.
377660 dedi: "Güncel" yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla"güncel" yazınca konu öne çıkmıyor. PSU alan bakkala acıdım Genişletmek için tıkla... Güncel yazınca çıkıyor. Diye biliyorum. Öne çıkarma hakkım doluyor.