PC Kasası Nasıl Boyanır?

Furkan Tonbul

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Arkadaşlar bir bilgisayar kasasını boyamak istiyorum fakat daha önce böyle bi tecrübem yok, ne yapmaliyim nasil yapmaliyim bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirse minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde yok ama sprey boya aldım öyle yapıcam. Kasa eskiyse yap bence yeniye riske atma

Merhabalar
Kasayı boyamadan önce çok derine inmeden zımparalayın. Daha sonra kaliteli bir sprey boya (isteğe bağlı astar da satın alınabilir) marka olarak; Akçalı, Polisan vb.
Uygulama;
1. Kasanın yan kapakları ve plastik ön parçayı sökün.
2. Ardından boyamak istemediğiniz bölgeleri kağıt bant ve gazete (kağıtta olur) kapatın.
3. Yaklaşık 20 cm uzaklıktan astarı atın, kurumasını bekleyin ikinci bir kat daha atın o da kurusun.
4. Boyayı da aynı şekilde uygulayın 2 veya daha fazla kat şeklinde uygulayın ve iyice kurmaya bırakın mümkünse toz görmeyen bir yerde.
5. En son söktüğünüz parçaları yerlerine iyice oturtup kontrol edin (kasanın yan kapağı sorunsuz oturuyor mu diye).
Kolay gelsin.
Not: En büyük etmen boya kalitesi unutmayın, daha sonra sizin beceriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…