PC Kasası yere düştü neler kontrol edilmeli?

medal55

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar temizlik esnasında yerde durmakta olan Corsair Carbide 400R kasam sağa devrildi. Yani işlemci fanının baktığı yerin tersine , ana kartın arkasına doğru. Ben şimdi neleri kontrol etmeliyim ilk başta içini açıp çalıştırdım ekran kartı, işlemci fanları vs normal dönüyodu birazdan Bad Sector taraması yapacağım başka neler yapmam lazım ?

Sıcaklık değerlerini ve fanları kontrol ettim sıcaklık değerlerim eskisi gibi ve fanların hepside dönüyor. HDTune ile Health kısmından HDD taraması da yaptım onda da hepsi yeşil çıktı bad sector vs bulamadı. Başka bir fikriniz var mı ? Hepsi normal sanırım değil mi ?

Peki eğrilmiş bir şey yoksa ? Sıkıntıda yok o zaman di mi?

@Recep Baltaş abi buraya da bi el atabilir misin ?

Fiziksel bir hasar olmasada bilgisayarın performansında olabilir. Oynadığınız bir oyun varsa orada bilgisayarınızı test edin. Eski performansınızı alıyorsanız sorun yoktur büyük ihtimalle Kasanız zaten kaliteli bir kasa. Bence sorun yoktur

Kaç metre yüksekten düştü?
Normal durduğu yerden yere devrildi. Yerde dururken sağa doğru serbest devrildi.

Yerdeyken devrilmesi fazla şiddetli olmayacağından korkulan olmamış, eğer belli bir yüksekten düşseydi o zaman işte endişe edilebilirdi. Yinede zaman lazım hop diye anlaşılmaz bazı problemler.
Zaman derken ne kadar zaman lazım ? Bad Sector taraması , sıcaklık fps değerleri, açılış kapanış süreleri her şey eskisi gibi. Elimle ekran kartı işlemci soğutucusunu kontrol ettim anakartı az zorladım hepsi yerli yerinde eğrilme kırılma vs yok.
CS:GO da ve Fallout3 de eski fps değerlerimi alıyorum Bir şey yoktur değil mi ya ben çok takarım böyle şeylere bilgisayara baktıkça yere düştüğü aklıma geliyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…