ekirci Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar 2 haftadır tatildeydim eve geldiğimde şok oldum kasanın içine kuşlar yuva yapmıştı ne yapmalıyım? Saldırıya geçtiler.
Arkadaşlar 2 haftadır tatildeydim eve geldiğimde şok oldum kasanın içine kuşlar yuva yapmıştı ne yapmalıyım? Saldırıya geçtiler.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Nasıl bir yerde yaşıyorsun da kasaya kuş yuva yapmış. Yuva boşaldığında başka bir yere taşı yuvayı ama tekrar aynı yuvayı kullanırlar mı bilemiyorum.
Nasıl bir yerde yaşıyorsun da kasaya kuş yuva yapmış. Yuva boşaldığında başka bir yere taşı yuvayı ama tekrar aynı yuvayı kullanırlar mı bilemiyorum.
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 ekirci dedi: Arkadaşlar 2 haftadır tatildeydim eve geldiğimde şok oldum kasanın içine kuşlar yuva yapmıştı ne yapmalıyım? Saldırıya geçtiler. Eki Görüntüle 2266897 Genişletmek için tıkla... Aç en ağır oyununu pişir yumurtayla beraber bedava yemek bu ekonomide bulamazsın. Veli1026 dedi: Nasıl bir yerde yaşıyorsun da kasaya kuş yuva yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim balkonumda 2 tane kuş yuvası var biri kırlangıç biri de güvercin öyle yerlere yuva yapmışlarki şaşıp kalırsın.
ekirci dedi: Arkadaşlar 2 haftadır tatildeydim eve geldiğimde şok oldum kasanın içine kuşlar yuva yapmıştı ne yapmalıyım? Saldırıya geçtiler. Eki Görüntüle 2266897 Genişletmek için tıkla... Aç en ağır oyununu pişir yumurtayla beraber bedava yemek bu ekonomide bulamazsın. Veli1026 dedi: Nasıl bir yerde yaşıyorsun da kasaya kuş yuva yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim balkonumda 2 tane kuş yuvası var biri kırlangıç biri de güvercin öyle yerlere yuva yapmışlarki şaşıp kalırsın.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.664 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 Noldu kuşun kasana yuva yapması gözünemi battı. Bırak yaşasın hayvancağğız.