GlbFrank Picopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:43 #1 Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan.
Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 15:47 #2 Normale göre daha çok tozlanır.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.714 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:48 #3 Uzay montaj kullanıyorum ve kapalı sisteme göre çok fazla tozlanıyor. Yan camı açık sistem de uzay montaj kadar olmasa da kapalı haline göre oldukça tozlanacaktır. Ayda bir temizleyebilecekseniz sorun yaşamazsınız.
Uzay montaj kullanıyorum ve kapalı sisteme göre çok fazla tozlanıyor. Yan camı açık sistem de uzay montaj kadar olmasa da kapalı haline göre oldukça tozlanacaktır. Ayda bir temizleyebilecekseniz sorun yaşamazsınız.
Erenn20za Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:48 #4 GlbFrank dedi: Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz daha tozlanır. Böcek olayında ise hocam bence içinize sinmiyor ise böceklere fobiniz varsa kapalı kullanın. Hem toz oluşumu daha az olur.
GlbFrank dedi: Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz daha tozlanır. Böcek olayında ise hocam bence içinize sinmiyor ise böceklere fobiniz varsa kapalı kullanın. Hem toz oluşumu daha az olur.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 597 Çözümler 1 Dün 15:50 #5 Ben 5-6 yıl açık kullandım toz dışında bir problem olmadı böcek falan da görmedim hiç.
ilaydaies1881 Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Lisans Öğrencisi - Tarih 3. Sınıf Dün 16:12 #6 GlbFrank dedi: Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan. Genişletmek için tıkla... Sadece çok tozlanıyor o kadar. Böcek falan da çok olmaz bence sürekli kontrol o yüzden, temizliğini falan da yaparsın günden güne.
GlbFrank dedi: Merhaba. Kasanın cam kısmını çıkarsam sıkıntı olur mu? Maksat şık gözüksün ama tozlanır falan diye içime korku siniyor veya böcek falan. Genişletmek için tıkla... Sadece çok tozlanıyor o kadar. Böcek falan da çok olmaz bence sürekli kontrol o yüzden, temizliğini falan da yaparsın günden güne.