PC kasması neden olabilir?

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PC'yi en son GS-BJK maçında açmıştım yani 1 hafta önce o sırada hareketli ekran kağıdına geçmiştim. Sonra ilk defa bugün açtım ilkte bir şey yoktu. Sonra bayağı kasmaya başladı, yeniden başlattım hâlâ kasıyor biraz. Antivirüs üyeliği bitmiş bir de daha demin siyah Google gibi bir şey açılıp kapandı, iç içeydi bayağı vardı. PC'yi de bayağıdır temizlemedim, ondan da olabilir mi?

PC'yi en son GS-BJK maçında açmıştım yani 1 hafta önce o sırada hareketli ekran kağıdına geçmiştim. Sonra ilk defa bugün açtım ilkte bir şey yoktu. Sonra bayağı kasmaya başladı, yeniden başlattım hâlâ kasıyor biraz. Antivirüs üyeliği bitmiş bir de daha demin siyah Google gibi bir şey açılıp kapandı, iç içeydi bayağı vardı. PC'yi de bayağıdır temizlemedim, ondan da olabilir mi?

Birçok sebebi olabilir. Görev yöneticisinde şüpheli bir şey var mı diye bakın ve kullanımlara bakın. Anormal bir kullanım var mı vs diye. CrystalDiskInfo indirip SSD sağlığınıza bakın. Adım adım ilerleriz sonuçlara göre.

Hocam CMD'den baktım SSD sağlığına normal dedi bu haftaya kadar Kaspersky vardı kaçak bir şey indirmedim Görev Yöneticisi anormal görünmüyor çok.

Hocam CMD'den baktım SSD sağlığına normal dedi bu haftaya kadar Kaspersky vardı kaçak bir şey indirmedim Görev Yöneticisi anormal görünmüyor çok.

Arkadaşa Update vs olmadığına emin misiniz? Virus olacağını sanmıyorum. Depolama durumunuz nedir? Arka planda ve başlangıçta hangi uygulamalar açılıyor?

Update yok sanırım. Depolama 130 GB var. Başlangıça nasıl bakacağız bilmiyorum. Bu arada düzeldi biraz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu yapsana bir belki en düşüğe çekmiştir bende olmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu yapsana bir belki en düşüğe çekmiştir bende olmuştu.

Şimdi düzeldi zaten.
Hocam oyunda sıkıntı yok açtığımda her şey kastı bir an Spotify arka plan falan.

Şimdi düzeldi zaten.
Hocam oyunda sıkıntı yok açtığımda her şey kastı bir an Spotify arka plan falan.

Dediğim gibi olmuş hocam başlangıçta çok şey açıldığı için kasmıştır. Görev Yöneticisi > başlangıç uygulamaları > çoğu şeyi devre dışı bırakın Riot oyunlarını oynuyorsanız Vanguard ve driver servisleri açık kalsın yeterli. Çözüm olduysa işaretlerseniz sevinirim.

Dediğim gibi olmuş hocam başlangıçta çok şey açıldığı için kasmıştır. Görev Yöneticisi > başlangıç uygulamaları > çoğu şeyi devre dışı bırakın Riot oyunlarını oynuyorsanız Vanguard ve driver servisleri açık kalsın yeterli. Çözüm olduysa işaretlerseniz sevinirim.

Aynen hocam tam olarak öyle başlangıç uygulamalarınıda kapatmalı bence cok yüke bindiriyor sistemi en başta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı