m.b.d45 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 157 11 Aralık 2018 #1 Bilgisayarım kendi kendine 30 DK aralıklar ile reset atıyor, her yolu denedim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarım kendi kendine 30 DK aralıklar ile reset atıyor, her yolu denedim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #2 İşlemci ısındığından dolayı kendini kapatıp yeniden açıyor olabilir işlemci ısı değerlerini paylaşın.
İşlemci ısındığından dolayı kendini kapatıp yeniden açıyor olabilir işlemci ısı değerlerini paylaşın.
AtsızBJK Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #3 Aynısına benzer olay yaşamıştım bilgisayarı biraz zorlayınca yada oyun oynarken reset atıyordu sonuç olarak güç kaynağını değiştirdim sorun çözüldü, bilgisayara gerektiğinde yeterli güç veremiyormuş.
Aynısına benzer olay yaşamıştım bilgisayarı biraz zorlayınca yada oyun oynarken reset atıyordu sonuç olarak güç kaynağını değiştirdim sorun çözüldü, bilgisayara gerektiğinde yeterli güç veremiyormuş.
skaDa Kilopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #4 Core Temp üzerinden işlemci sıcaklığını bizimle paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.