PC Kendi Kendine Restart Atıyor

386316

Hectopat
Arkadaşlar herhangi bir oyun oynarken arkada bir şey açtığımda donuyor ve restart atıyor. Veya bazen Denetim Masası'na girdiğimde yapıyor. Ya da bir şey izlerken... Sorun ne anlamadım. BIOS ayarları normal ama voltajla ilgili bir sorun olabilir mi emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun benim de başıma geldi. Sıkıntı güç kaynağı ile ilgili. Başka bir güç kaynağı ile deneyin ya da garantiye gönderin büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirirler.

sistemim bu arkadaşlar aa acaba şey olabilir mi 1066mhz diyor ram için ben 1133 e aldım sanırım default da bios.
Sistemimi attım sorun güç kaynağında olmayabilir çok vakitsiz bazen anlık atıyor bazen 16 saatin ardından atıyor garip sorunun power da olmadığı kanaatindeyim.

direkt kapanıyor dostum mavi ekran falan yok kapanıyor tamamen sistem sonra açılıyor.

Geçen RAM slotunun dişlerini kapamaya çalışırken kırdım parçasını attım oradan bir sıkıntı yapıyor olabilir mi çok baskı yapıp çatlak falan oluşturmuş olabilirim bayağı kontrol etmem gerekecek.
Durup dururken yapması cidden neyse aklımdaki birkaç işlemi yaptıktan sonra tekrar yaşarsam güç kaynağını değiştireceğim teşekkürler.

Evet kesinlikle oradan RAM yuvasınımı kırdınız yoksa RAM'i mi? Bir de masaüstümü kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…