PC Kendi Kendine Restart Atıyor

386316

Hectopat
Arkadaşlar herhangi bir oyun oynarken arkada bir şey açtığımda donuyor ve restart atıyor. Veya bazen Denetim Masası'na girdiğimde yapıyor. Ya da bir şey izlerken... Sorun ne anlamadım. BIOS ayarları normal ama voltajla ilgili bir sorun olabilir mi emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü kullanıyorum RAM yuvasının dişlerini kırdım açma kapama yerini yani slot a bağlı bir parça kırıldı fakat kırılması için güç uygulamak gerekiyor ve ben o gücü uyguladım ve kırıldı yüksek ihtimal sadece slot a zarar gelmedi anakart a da gelmiş olabilir ya da başka bir şey var incelemek lazım tekrar ederse inceleyeceğim.

Masaüstü kullanıyorum RAM yuvasının dişlerini kırdım açma kapama yerini yani slot a bağlı bir parça kırıldı fakat kırılması için güç uygulamak gerekiyor ve ben o gücü uyguladım ve kırıldı yüksek ihtimal sadece slot a zarar gelmedi anakart a da gelmiş olabilir ya da başka bir şey var incelemek lazım tekrar ederse inceleyeceğim.

Anakartınızı değiştirin maalesef RAM slotunuzu kırdığınız için büyük ihtimalle yine olmazsa PSU değiştirin yine olmazsa aldıklarınızı satın ve o bilgisayarı atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı