Tüm değerler normal olmasına rağmen LOL dışında tüm oyunlarda PC yeniden başlatıyor. Daha oyun açılmadan girerken 30 saniye civarında kendini yeniden başlatıyor.
Eklediğim ekran görüntüsünü aldıktan 1 saniye sonra yeniden başladı.
PSU bozuk olduğu için yeterli güç sağlamıyordu. Yetersiz olduğu için değil 650W'lık bir PSU ile denemiştim zaten yenisini alınca sorun çözüldü. Umarım sende çözersin.
Ben tüm önerileri denedim en son deneyemediğim psu kalmıştı vatan bilgisayara gittim rica ettim sağolsun kabul ettiler psu denedik sorun ondan olduğunu öğrenip yenisini aldım.
Hocam bende bazen mavi ekran bazen direk yeniden başlatıyor psudan olduğunu düşünüyorum ekran kartı denedim farklı olmadı ramleri denedim ssdlileri falan denedim Bi psu kaldı sorun sizce psudan mı
Ben tüm önerileri denedim en son deneyemediğim psu kalmıştı vatan bilgisayara gittim rica ettim sağolsun kabul ettiler psu denedik sorun ondan olduğunu öğrenip yenisini aldım.
PSU bozuk olduğu için yeterli güç sağlamıyordu. Yetersiz olduğu için değil 650W'lık bir PSU ile denemiştim zaten yenisini alınca sorun çözüldü. Umarım sende çözersin.
Sana tavsiyem sorunu kesin emin olmak için bir güç kaynağı ile test etmen arkadaşın olur dükkanlardan rica edebilirsin bir şekilde öğrenmeye çalış sonra garantisi varsa kullan yoksa yenisin alman lazım.
Bende çözdüm sanırım, ekran kartım 8+6 pinli ve ikisine de tek kablodan takıyordum (tek çıkıştan 8+6 şeklinde) fakat iki farklı çıkıştan takınca düzeldi.