PC kilitlenip donuyor

hechec

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengance Pro 2666MHz CL16 CMW32GX4M2A2666C16
SSD veya HDD modeli
İntel 660p 2TB 1800/1800 M.2 SSD
Ekran kartı
MSI Gaming X Rx6600XT
Anakart
Asus Rog Strix b360-h gaming
İşlemci
intel i5-8400
Merhaba arkadaşlar,

Delirmek üzereyim oyun oynarken bazen video izlerken genelde grafik işlem işlenirken bu şekilde sorunla karşılaşıyorum arada nüks eder kendi kendine düzelir beni zaman zaman çıldırtır fakat bu sefer farklı düzelmiyor.
OCCT 10 dakika CPU ısısı 100 dereceyi bulacak şekilde, CPU ve GPU %100 test yaptım kapanma yok.
PassMark Memtest86 4saAT50DAKIka sürdü 0 hata.
3 4 kere FurMark testi yaptım 1 kere drrrr yaptı.
Drrrrr sesi yalnızca PC'de o anda ses çıkıyorsa son sisteme ulaşan sesi loopa alıp veriyor PC'de herhangi bir ses yoksa o esnada sadece ekran kararıyor kasa çalışmaya devam ediyor fakat basılı tutarak kapatıp açmadan herhangi bir şekilde tekrar çözülmüyor.
Olay görüntüleyicisinde eventlog ve donduğunda basılı tutarak kapattığım için Kernel Power dışında bir log mevcut değil, mavi ekran vermediği için minidump dosyasıda mevcut değil.

Güncelleme: Şu an bunu AMD'nin kendi software programındaki stres testini yaparken yazıyorum aynı zamanda YouTube'dan video açık ve kapanma mevcut değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemci ve ya Ram arizasi gibi gorunuyor. donanimlari kontrol et bakimini yaptir.

Tüm testleri yaptım kapanma çok spontane oluyor
Az önce kontrol ettiğimde 16a sigortaya hem banyoyu hem de benim elektrik aldığım odayı bağlamışlar. akım korumalı bir priz ile deneme yapacağım durumu bilgilendiririm

Akım korumalı prizde şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok arka planda 2 oyun açık ve dizi film seyrediyorum arada geçip oyuna devam ediyorum.

03:21: Akım korumalı prizde şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok arka planda 2 oyun açık ve dizi film seyrediyorum arada geçip oyuna devam ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…