amcamınoğluahmet
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Yardımını istediğim konu aslında çok kez çözüldüğünü gördüğüm bir sorun amabi türlü ben yapamıyorum. Hatta sırf bunun için yeni bir PC topladım.
Özellikleri.
Ryzen 5 1600 AF 12 nm.
MSI Gaming X RX 580 8 GB.
G.Skill 3000 MHz DDR4 CL16 8 GB RAM.
ASUS Prime B450 MK.
Adata SU630 480GB SSD.
Cooler Master MB511 kasa.
600W Cooler Master PSU.
Windows 10.
Şimdi RAM'leri kontrol ettim sağlam. SSD'de sağlam testlerden geçti. Hatta sırf bu konuda belki SSD bozuktur diye garantiden yenisi aldım. Bütün Driver'lar güncel.
Sorun tam olarak PC açıldıktan sonra (çoğu zaman açıldıktan sonra) 2-3 dk sonra ekran kararıp, eğer arka plan da müzik veya bir oyunun sesi varsa vs. onlar bir anda takılmaya başlıyor. Çareside sadece reset atmak sonra tekrar açılıyor. Sorun neredeyse topladığımdan beri var ve bu gerçekten can sıkmaya başladı. Bazı iş ile dosyalar bu yüzden kaydedilmedi ve silindi (ani donmadan dolayı).
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Özellikleri.
Ryzen 5 1600 AF 12 nm.
MSI Gaming X RX 580 8 GB.
G.Skill 3000 MHz DDR4 CL16 8 GB RAM.
ASUS Prime B450 MK.
Adata SU630 480GB SSD.
Cooler Master MB511 kasa.
600W Cooler Master PSU.
Windows 10.
Şimdi RAM'leri kontrol ettim sağlam. SSD'de sağlam testlerden geçti. Hatta sırf bu konuda belki SSD bozuktur diye garantiden yenisi aldım. Bütün Driver'lar güncel.
Sorun tam olarak PC açıldıktan sonra (çoğu zaman açıldıktan sonra) 2-3 dk sonra ekran kararıp, eğer arka plan da müzik veya bir oyunun sesi varsa vs. onlar bir anda takılmaya başlıyor. Çareside sadece reset atmak sonra tekrar açılıyor. Sorun neredeyse topladığımdan beri var ve bu gerçekten can sıkmaya başladı. Bazı iş ile dosyalar bu yüzden kaydedilmedi ve silindi (ani donmadan dolayı).
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: