PC kilitlenip kapanıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yardımını istediğim konu aslında çok kez çözüldüğünü gördüğüm bir sorun amabi türlü ben yapamıyorum. Hatta sırf bunun için yeni bir PC topladım.

Özellikleri.
Ryzen 5 1600 AF 12 nm.
MSI Gaming X RX 580 8 GB.
G.Skill 3000 MHz DDR4 CL16 8 GB RAM.
ASUS Prime B450 MK.
Adata SU630 480GB SSD.
Cooler Master MB511 kasa.
600W Cooler Master PSU.
Windows 10.
Şimdi RAM'leri kontrol ettim sağlam. SSD'de sağlam testlerden geçti. Hatta sırf bu konuda belki SSD bozuktur diye garantiden yenisi aldım. Bütün Driver'lar güncel.
Sorun tam olarak PC açıldıktan sonra (çoğu zaman açıldıktan sonra) 2-3 dk sonra ekran kararıp, eğer arka plan da müzik veya bir oyunun sesi varsa vs. onlar bir anda takılmaya başlıyor. Çareside sadece reset atmak sonra tekrar açılıyor. Sorun neredeyse topladığımdan beri var ve bu gerçekten can sıkmaya başladı. Bazı iş ile dosyalar bu yüzden kaydedilmedi ve silindi (ani donmadan dolayı).

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızda bir arıza olabilir mi? Garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda açıp aynı şeyi yapıp yapmadığını kontrol ettiniz mi?

Aynı sorun bende de vardı ama farklı bir durumda. Kilitleniyor ama sesler çalmaya devam ediyordu. Bu deuem canlı derslerden sonra olmaya başlamıştı 2 format atıp sorunun bir uygulamada olduğuna karar verip tek tek uygulamaları yükledik ve okulun uygulamda olduğunu anladık.

Beyler öncelikle saolun ilgilendiğiniz için.Undervolt denemedim.Pc gayet serin çalışıyor.ama ekran kartı bana biraz uygun gibi geldi .sorun ekran kartı diyosunuz yani.
Ekran kartınızda bir arıza olabilir mi? Garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda açıp aynı şeyi yapıp yapmadığını kontrol ettiniz mi?
hayır
biraz önce ekran kartına 6 dakika funmark testide yaptım.bi sorun çıkmadı.
Arkadaşlar sorunu daha sık yaşamaya başladım.Yardım edebilecek biri varmı
Yoksa Gidip nvdia ekran kartı alıcam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı