PC klavyeyi görmüyor

wyusuf58w

Hectopat
RAM
XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 x2
SSD veya HDD modeli
Samsung 980
Ekran kartı
İNNO3D Twin 2x RTX 3060
Anakart
MSİ B450M PRO VDH MAX
İşlemci
R5 5600
PC'yi açarken klavyenin ışıkları vs. yanıyor bir sıkıntı yok Windows'un şifre sorma ekranı gelince klavye gidiyor başka USB portuna takınca çalışıyor sadece o ve yanındaki portta hiçbir şey çalışmıyor PC'yi yeniden başlatınca düzeliyor. PC 1.5 aylık. Sorunun sebebi nedir?

Aygıt Yöneticisi'nden klavyeyi bul kaldır, klavyeyi çıkar tak.
Yine düzelmedi. Sorun dün başladı sorun oluştuğunda klavyenin takılı olduğu ve yanındaki portta hiçbirşey çalışmıyor yeniden başlatınca düzeliyor bir süre sonra tekrarlıyor. Klavyeyi çıkarıp o porta mouseyi takıyorum ışıkları yanıyor fakat pc görmüyor. Aygıt yöneticisinde de takınca sayfa yenileme gibi birşey yapıyor fakat yinede aygıt yöneticisindeki listeye klavye eklenmiyor.

Driver Booster kullansam sorun çıkarır mı? Anakart sitesinde chipset driver var onu tekrar kurdum, onboard Graphics var, harici NVIDIA kart kullanıyorum ve o da kurulu değil. Ethernet var o kurulu, bir de AM4 RAID adlı bir driver var sadece onu kurmadım.

Windows sorun bildirdiğinden aygıtı durdurdu kod 43 hatası alıyorum sadece bahsettiğim ve yanındaki USB girişinde.

Son düzenleme:
Yine düzelmedi. Sorun dün başladı sorun oluştuğunda klavyenin takılı olduğu ve yanındaki portta hiçbir şey çalışmıyor yeniden başlatınca düzeliyor bir süre sonra tekrarlıyor. Klavyeyi çıkarıp o porta fareyi takıyorum ışıkları yanıyor fakat PC görmüyor. Aygıt yöneticisinde de takınca sayfa yenileme gibi bir şey yapıyor fakat yine de aygıt yöneticisindeki listeye klavye eklenmiyor.

Anakartın sürücülerini üreticinin sayfasından indirip tekrar kurun.

Sorunu sadece bahsettiğim usb portuna farklı bir cihaz takarak denedim yine aynı şeyi tekrarladı. Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır yapıp geri takınca düzeldi bu sefer

Klavyenin usb portuna zarar vermesi gibi bir durum varmıdır ? Piranha klavye kullanıyordum ödünç almıştım 2 gün sonra yeni klavyem gelecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı