Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 PC kolikten Kioxia 500GB Exceria Serisi 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu SSD'yi alacağım fakat formlarda müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu bozuk olunca zar zor iade aldıklarını falan gördüm ne yapmalıyım?
PC kolikten Kioxia 500GB Exceria Serisi 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu SSD'yi alacağım fakat formlarda müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu bozuk olunca zar zor iade aldıklarını falan gördüm ne yapmalıyım?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 3 Temmuz 2023 #3 M2 SSD almanızı önermem. Çok fazla çakması ortalıkta mevcut ve şahsen PC Kolik çok güvenilir değil. Ben tavsiye etmem. Almazdım.
M2 SSD almanızı önermem. Çok fazla çakması ortalıkta mevcut ve şahsen PC Kolik çok güvenilir değil. Ben tavsiye etmem. Almazdım.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 Berkay Kiraz dedi: M.2 SSD almanızı önermem. Çok fazla çakması ortalıkta mevcut ve şahsen PC kolik çok güvenilir değil. Ben tavsiye etmem. Almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın evet mesajını görünce sipariş verdim ne yapmalıyım? Formda da çokca önerilen bir SSD.
Berkay Kiraz dedi: M.2 SSD almanızı önermem. Çok fazla çakması ortalıkta mevcut ve şahsen PC kolik çok güvenilir değil. Ben tavsiye etmem. Almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın evet mesajını görünce sipariş verdim ne yapmalıyım? Formda da çokca önerilen bir SSD.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 3 Temmuz 2023 #5 Fenerbahçelii dedi: Hocam arkadaşın evet mesajını görünce sipariş verdim ne yapmalıyım? Formda da çokca önerilen bir SSD. Genişletmek için tıkla... Bu kadar ucuz olması bence normal değildir. Kendi kararınız SSD'nin çakma olma konuları şans işi.
Fenerbahçelii dedi: Hocam arkadaşın evet mesajını görünce sipariş verdim ne yapmalıyım? Formda da çokca önerilen bir SSD. Genişletmek için tıkla... Bu kadar ucuz olması bence normal değildir. Kendi kararınız SSD'nin çakma olma konuları şans işi.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #6 PcKolik güvenilir bir site. Müşteri hizmetlerini falan bilmiyorum.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #7 Ne yapmalıyım şu an da?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #8 mavıuszed dedi: PcKolik güvenilir bir site. Müşteri hizmetlerini falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinle çelişiyorsun, yazdığın bilgi yanlış yönlendirebilir.
mavıuszed dedi: PcKolik güvenilir bir site. Müşteri hizmetlerini falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinle çelişiyorsun, yazdığın bilgi yanlış yönlendirebilir.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 3 Temmuz 2023 #9 PcKolik güvenilir bir site diye biliyorum fakat normal fiyatından 150TL daha ucuz burada SSD, ya indirim ya yanlış fiyat ya da çakma ürün diye düşünüyorum gelince haber edersiniz hocam merak ettim.
PcKolik güvenilir bir site diye biliyorum fakat normal fiyatından 150TL daha ucuz burada SSD, ya indirim ya yanlış fiyat ya da çakma ürün diye düşünüyorum gelince haber edersiniz hocam merak ettim.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 3 Temmuz 2023 #10 PCKolik ile sıkıntı yaşayanlar da mevcut çok da güvenilir denemez.