S Savior Ziyaretçi 24 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bu forumda gezinmeye yeni başladım ve pc'mi nasıl korumam gerektiği hakkında sizden bilgiler almak istiyorum.
Arkadaşlar bu forumda gezinmeye yeni başladım ve pc'mi nasıl korumam gerektiği hakkında sizden bilgiler almak istiyorum.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #2 En iyi anti-virüs sizsiniz. Biraz indirdiğiniz, tıkladığınız, baktığınız sitelere dikkat edin. Bakın bilgisayarınızı ne güzel korudunuz .
En iyi anti-virüs sizsiniz. Biraz indirdiğiniz, tıkladığınız, baktığınız sitelere dikkat edin. Bakın bilgisayarınızı ne güzel korudunuz .
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #4 Silinen üye dedi: Önerdiğin bir anti-virüs programı varmı? Genişletmek için tıkla... Ben Norton internet security kullanıyordum. Memnundum. Şimdi kullanmıyorum.
Silinen üye dedi: Önerdiğin bir anti-virüs programı varmı? Genişletmek için tıkla... Ben Norton internet security kullanıyordum. Memnundum. Şimdi kullanmıyorum.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #6 Sistemin iyi ise Kaspersky Internet Security 2014 kullan. Orta derece ise Norton 360 kullanabilirsin.
Sistemin iyi ise Kaspersky Internet Security 2014 kullan. Orta derece ise Norton 360 kullanabilirsin.