Çözüldü PC kulaklığı algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yukiistaken

Hectopat
Video şeklinde attım. Buradan izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Discord da ağır bir program. Eğer kulaklık sorunlu olsaydı tümprogramlarda sorun yaşardınız.

Çözdüm hocam. Kulaklık haricinde 2 tane daha ses çıkışı var gözüküyordu. Onları devre dışı bıraktım ve çözüldü. Ondan sonra da Windows güncelleştirmelerini tamamladım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Videodan hiçbir şey anlamadım. Kulaklık modeli ne?

Kusura bakma dün başıma gelmeyen kalmadı ondan dolayı hiç ayrıntı vermemişim. Kulaklık James Donkey 712. Spotify da bir sıkıntı olmuyor, CS'ye giriyorum sorun yok. Ancak YouTube Twitter gibi yerlerde video açınca, ses kesilip duruyor. Aygıt yöneticisinden sildim tekrar kurdum fark etmedi. Videoda da gözüktüğü gibi kulaklığı okuyor, sonrasında okumuyor.

Hocam iyi günler. Oyun ve sistem için bazen ses kaynakları ayrı olarak ayarlanabiliyor. Ayarları tam olarak nasıl yaptığımızı hatırlayamıyorum ancak ses ayarlarından sistem veya oyun için ayrı ses kaynakları ayarlanabiliyor. Hepsini yapabiliyorsanız kulaklık için ayarlayın.

İnternet tarayıcısını değiştirip daha hafif bir tarayıcı kullanın. O kulaklık kendi ses kartını kullanıyor, ses sürücüsünü güncellemek fayda etmez. Orada kaybolup geri gelen ses kartınız aslında.

Hocam Discord'a baktığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Konuşurken sesler gidip geliyor. Mikrofonumda sesler kesiliyor. Yani sorunun tarayıcıda olmadığını düşünüyorum.
Hocam iyi günler. Oyun ve sistem için bazen ses kaynakları ayrı olarak ayarlanabiliyor. Ayarları tam olarak nasıl yaptığımızı hatırlayamıyorum ancak ses ayarlarından sistem veya oyun için ayrı ses kaynakları ayarlanabiliyor. Hepsini yapabiliyorsanız kulaklık için ayarlayın.

Hocam bundan 1 gün öncesine kadar hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Ayar vs. değiştirmedim.

Discord da ağır bir program. Eğer kulaklık sorunlu olsaydı tümprogramlarda sorun yaşardınız.

Çözdüm hocam. Kulaklık haricinde 2 tane daha ses çıkışı var gözüküyordu. Onları devre dışı bıraktım ve çözüldü. Ondan sonra da Windows güncelleştirmelerini tamamladım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı