PC kulaklığı algılamıyor

Bir anda ses gitti kulaklıkta sorun yok. Monitörün girişine takınca algılıyor fakat PC'de öne de arkaya da takınca algılamıyor, takılı değil diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun denetleyicileri ' sekmesini genişletin ve ekran görüntüsü paylaşın.

Anakart modelinizi belirtin.

Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun denetleyicileri ' sekmesini genişletin ve ekran görüntüsü paylaşın.

Anakart modelinizi belirtin.

Hocam DFX ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Dün ses durduk yere bir anda geldi ve ikinci attığım fotoğrafta 'Hoparlör' diye bir sekme de geldi onu seçince kulaklıktan geliyordu ses. Kulaklığımın sesi az diye bu programı indirdim ve gayet çalışıyordu PC'yi kapatana kadar. PC'yi kapattım bugün yine açtım ve ses yine yok.

Anakart: Gigabyte GA-H61M-DS2 rev 4.0

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 37
BIOS'a girin. Peripherals > Audio Controller - [Enabled] olduğundan emin olun.

Bağlantıdan sürücü yazılımını indirin ve kurun.

Realtek HD Audio Driver [R4.31]
eve geçince deneyeceğim hocam.
BIOS'a girin. Peripherals > Audio Controller - [Enabled] olduğundan emin olun.

Bağlantıdan sürücü yazılımını indirin ve kurun.

Realtek HD Audio Driver [R4.31]

Hocam dediklerinizi sonunda yapabildim. Fakat hala aynı. Yani bazen algılıyor bazen algılamıyor. Mesela dün sorunsuz bir şekilde algılıyordu PC'yi 2.3 defa kapa aç yapmama rağmen. Bugün açtım ve yine algılamıyor
Güncel...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…