Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #11 orpheus2690 dedi: Stok durumu hakkında bilgi verirler fakat kampanya hakkında yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldım cihazı. Burada konu açmak iyi oldu yine. Az daha bu güzelim cihaz yerine televizyon alacaktım.
orpheus2690 dedi: Stok durumu hakkında bilgi verirler fakat kampanya hakkında yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldım cihazı. Burada konu açmak iyi oldu yine. Az daha bu güzelim cihaz yerine televizyon alacaktım.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2024 #12 Novelist dedi: Satın aldım cihazı. Burada konu açmak iyi oldu yine. Az daha bu güzelim cihaz yerine televizyon alacaktım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın. İncelemenizi bekliyoruz.
Novelist dedi: Satın aldım cihazı. Burada konu açmak iyi oldu yine. Az daha bu güzelim cihaz yerine televizyon alacaktım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın. İncelemenizi bekliyoruz.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #13 orpheus2690 dedi: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İncelemenizi bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Daha önce incelemem olmadı ama gördüğüm kadarıyla ülkemizde bu tür ürünlerin fazla içeriği yok, artılarıyla eksileriyle basit bir deneyim paylaşımı yaparım.
orpheus2690 dedi: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İncelemenizi bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Daha önce incelemem olmadı ama gördüğüm kadarıyla ülkemizde bu tür ürünlerin fazla içeriği yok, artılarıyla eksileriyle basit bir deneyim paylaşımı yaparım.