Arkadaşlar marangoza PC masası yaptırmaya karar verdim. Ben siyah olsun istiyorum. Ama siyah çok toz çeker diyorlar. Kasayı da masaüstüne koyacağım. Sizce hangi renk tercih edilmeli. Göze de hitap edecek şekilde.
Arkadaşlar marangoza PC masası yaptırmaya karar verdim. Ben siyah olsun istiyorum. Ama siyah çok toz çeker diyorlar. Kasayı da masaüstüne koyacağım. Sizce hangi renk tercih edilmeli. Göze de hitap edecek şekilde.
Yani kasan eğer siyah renk ağırlıklı ise kırmızı-siyah yaptırabilirsin ama klasik ofis tarzı istersen ceviz renklerine yönelebilirsin. Siyah ile mor ya da mavi de fena gitmiyor bazenleri ama evet toz tutuyor biraz.
Ben de yenice siyah masa aldım ve evet çok toz belli oluyor. Bak toz çeker değil, toz belli oluyor. Yoksa masanın rengi beyaz da olsa üzerinde o toz var yani :d
Her ne kadar günde 1 silmem gerekse de cidden çok şık duruyor bence siyah masa.