F Fearless_Soulfly_7 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Tam 1 yıl önce sistem topladim ama masa işini halledemedim. Önerebileceğiniz bir masa var mı? İleride çift monitöre geçeceğim ona göre önerir misiniz?
Tam 1 yıl önce sistem topladim ama masa işini halledemedim. Önerebileceğiniz bir masa var mı? İleride çift monitöre geçeceğim ona göre önerir misiniz?
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.941 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2024 #2 IKEA'dan herhangi bir masa ya da marongozcunuzdan isteyebilirsiniz.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.406 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Haziran 2024 #3 Fearless_Soulfly_7 dedi: Tam 1 yıl önce sistem topladim ama masa işini halledemedim. Önerebileceğiniz bir masa var mı? İleride çift monitöre geçeceğim ona göre önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe kaç?
Fearless_Soulfly_7 dedi: Tam 1 yıl önce sistem topladim ama masa işini halledemedim. Önerebileceğiniz bir masa var mı? İleride çift monitöre geçeceğim ona göre önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe kaç?