HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 25 Mart 2021 #1 Sağlam 150'ye 140 bir masa önerir misiniz çift monitör koyabileceğm bütçem Max 350 TL şu şekilde bir şey istiyorum L masa , L Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Çalışma Masası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle olanlar daha rahat oluyor bu arada böyle büyük istemiyorum sadece şekli öyle olması lazım. Not masa l masa olmalı.
Sağlam 150'ye 140 bir masa önerir misiniz çift monitör koyabileceğm bütçem Max 350 TL şu şekilde bir şey istiyorum L masa , L Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Çalışma Masası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle olanlar daha rahat oluyor bu arada böyle büyük istemiyorum sadece şekli öyle olması lazım. Not masa l masa olmalı.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 25 Mart 2021 #2 HD4450 dedi: Sağlam 150'ye 140 bir masa önerir misiniz çift monitör koyabileceğm bütçem Max 350 TL şu şekilde bir şey istiyorum L masa , L Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Çalışma Masası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle olanlar daha rahat oluyor bu arada böyle büyük istemiyorum sadece şekli öyle olması lazım. Not masa l masa olmalı. Genişletmek için tıkla... L masayı o bütçede kolay kolay bulamazsın ben bile 120 Cm'lik güzel bir masayı 400 TL'den aşağıya bulamadım.
HD4450 dedi: Sağlam 150'ye 140 bir masa önerir misiniz çift monitör koyabileceğm bütçem Max 350 TL şu şekilde bir şey istiyorum L masa , L Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Çalışma Masası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle olanlar daha rahat oluyor bu arada böyle büyük istemiyorum sadece şekli öyle olması lazım. Not masa l masa olmalı. Genişletmek için tıkla... L masayı o bütçede kolay kolay bulamazsın ben bile 120 Cm'lik güzel bir masayı 400 TL'den aşağıya bulamadım.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 25 Mart 2021 #3 Peki o bütçeyle kendi ramimden bir tane daha almakmı yoksa Minecraft almakmı Euro daha artmadan.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #5 HD4450 dedi: Peki o bütçeyle kendi ramimden bir tane daha almakmı yoksa Minecraft almakmı Euro daha artmadan. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik?
HD4450 dedi: Peki o bütçeyle kendi ramimden bir tane daha almakmı yoksa Minecraft almakmı Euro daha artmadan. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik?
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 25 Mart 2021 #6 zlatanoğulları dedi: Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... 350 TL alacağım annemden toplam ve ikisini de istiyorum hangisi daha mantıklı olur.
zlatanoğulları dedi: Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... 350 TL alacağım annemden toplam ve ikisini de istiyorum hangisi daha mantıklı olur.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.426 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #7 zlatanoğulları dedi: Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... Paramı nasıl daha iyi değerlendirebilirim diye soruyor galiba.
zlatanoğulları dedi: Hocam konu dışı ama l masadan Minecraft ve RAM'e nasıl geldik? Genişletmek için tıkla... Paramı nasıl daha iyi değerlendirebilirim diye soruyor galiba.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 25 Mart 2021 #8 HD4450 dedi: 350 TL alacağım annemden toplam ve ikisini de istiyorum hangisi daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ram>Masa>Minecraft.
HD4450 dedi: 350 TL alacağım annemden toplam ve ikisini de istiyorum hangisi daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ram>Masa>Minecraft.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 25 Mart 2021 #9 AirJET dedi: Ram>masa>minecraft. Genişletmek için tıkla... Tamadır sağ ol.