A anime1337 Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/17sHXP2txkN4fzGG4-Xl7YbzYwdwjJ0F8?usp=drive_link Mavi ekran alıyorum minidump dosyası incelemeyi bilmiyorum ilgilenebilecek arkadaş var mıdır?
diamond_block Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 Mobil İ711800H Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 En sonki minidump dosyanıza baktım onunla aynı adda mavi ekran hatası yaşayan birini buldum Hyper v kullanıyorsanız kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
En sonki minidump dosyanıza baktım onunla aynı adda mavi ekran hatası yaşayan birini buldum Hyper v kullanıyorsanız kapatmayı deneyin.
KS KS A anime1337 Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 diamond_block dedi: En sonki minidump dosyanıza baktım onunla aynı adda mavi ekran hatası yaşayan birini buldum Hyper v kullanıyorsanız kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hyper v kullanmıyorum maalesef. Dump dosyasından anlayan kimse yokmu forumda. Son düzenleme: 1 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
diamond_block dedi: En sonki minidump dosyanıza baktım onunla aynı adda mavi ekran hatası yaşayan birini buldum Hyper v kullanıyorsanız kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hyper v kullanmıyorum maalesef. Dump dosyasından anlayan kimse yokmu forumda.