VAVEYLA02 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 GameLoop BlueStacks LDPlayer bu tarz uygulamalarda oyun indirip acamıyorum, mavi ekran verip yeniden başlatıyor PC kendini. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
GameLoop BlueStacks LDPlayer bu tarz uygulamalarda oyun indirip acamıyorum, mavi ekran verip yeniden başlatıyor PC kendini.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 11 Şubat 2024 #2 Sanallaştırma ayarını açtın mı? Artı 0 Eksi
S sherlocky Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #3 Görev yöneticisinden sanallaştırma açık mı ona bak , açık değilse biostan aç, ayrıca Google Play PC beta yüklüyse kaldır. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden sanallaştırma açık mı ona bak , açık değilse biostan aç, ayrıca Google Play PC beta yüklüyse kaldır.
KS KS VAVEYLA02 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 sherlocky dedi: Görev yöneticisinden sanallaştırma açık mı ona bak , açık değilse biostan aç, ayrıca Google Play PC beta yüklüyse kaldır. Genişletmek için tıkla... Gogleplay pc yuklu ve sanallastirmayi aciyorum bana kapatmami soyluyor geri 181951 dedi: Sanallaştırma ayarını açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet buseferde kapat diyor Artı 0 Eksi
sherlocky dedi: Görev yöneticisinden sanallaştırma açık mı ona bak , açık değilse biostan aç, ayrıca Google Play PC beta yüklüyse kaldır. Genişletmek için tıkla... Gogleplay pc yuklu ve sanallastirmayi aciyorum bana kapatmami soyluyor geri 181951 dedi: Sanallaştırma ayarını açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet buseferde kapat diyor
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 11 Şubat 2024 #5 VAVEYLA02 dedi: Evet bu sefer de kapat diyor. Genişletmek için tıkla... Kim söylüyor? Hangi durumda bunla karşılaşıyorsun? Artı 0 Eksi
VAVEYLA02 dedi: Evet bu sefer de kapat diyor. Genişletmek için tıkla... Kim söylüyor? Hangi durumda bunla karşılaşıyorsun?
S sherlocky Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 12 Şubat 2024 #6 VAVEYLA02 dedi: Gogleplay PC yuklu ve sanallastirmayi aciyorum bana kapatmami soyluyor geri Evet buseferde kapat diyor Genişletmek için tıkla... Sorun Google Play PC beta ile ilgili, kaldırıp deneyin? Artı 0 Eksi
VAVEYLA02 dedi: Gogleplay PC yuklu ve sanallastirmayi aciyorum bana kapatmami soyluyor geri Evet buseferde kapat diyor Genişletmek için tıkla... Sorun Google Play PC beta ile ilgili, kaldırıp deneyin?
KS KS VAVEYLA02 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #7 sherlocky dedi: Sorun Google Play PC beta ile ilgili, kaldırıp deneyin? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam Google Play beta vardi sildim sanallastirmayi açtım duzeldi tessekkur ederim yardim ettiginiz iciniz icin saatlerce(4 5saat)onu aradim ugrastim 2 3 haftadir. 181951 dedi: Kim söylüyor? Hangi durumda bununla karşılaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Google Play'dan yapiyormus hocam ama acinca da Hyper v acik kapatiniz diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
sherlocky dedi: Sorun Google Play PC beta ile ilgili, kaldırıp deneyin? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam Google Play beta vardi sildim sanallastirmayi açtım duzeldi tessekkur ederim yardim ettiginiz iciniz icin saatlerce(4 5saat)onu aradim ugrastim 2 3 haftadir. 181951 dedi: Kim söylüyor? Hangi durumda bununla karşılaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Google Play'dan yapiyormus hocam ama acinca da Hyper v acik kapatiniz diyordu.
S sherlocky Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 14 Şubat 2024 #8 VAVEYLA02 dedi: Oldu hocam Google Play beta vardi sildim sanallastirmayi açtım duzeldi tessekkur ederim yardim ettiginiz iciniz icin saatlerce(4 5saat)onu aradim ugrastim 2 3 haftadir. Google Play'dan yapiyormus hocam ama acinca da Hyper v acik kapatiniz diyordu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz arama kısmında bu sorunu arayan insanlarda faydalanabilir. Artı 0 Eksi
VAVEYLA02 dedi: Oldu hocam Google Play beta vardi sildim sanallastirmayi açtım duzeldi tessekkur ederim yardim ettiginiz iciniz icin saatlerce(4 5saat)onu aradim ugrastim 2 3 haftadir. Google Play'dan yapiyormus hocam ama acinca da Hyper v acik kapatiniz diyordu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz arama kısmında bu sorunu arayan insanlarda faydalanabilir.
KS KS VAVEYLA02 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #9 sherlocky dedi: Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz arama kısmında bu sorunu arayan insanlarda faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapiliyor o hocam Artı 0 Eksi
sherlocky dedi: Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz arama kısmında bu sorunu arayan insanlarda faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapiliyor o hocam