M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler. Dün 2 defa mavi ekran hatası aldım. MEMORY_MANAGEMENT hatası verdi. Minidump dosyalarında bellekleri test ettim Memtest 86 ile fakat error falan da vermedi. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar iyi günler. Dün 2 defa mavi ekran hatası aldım. MEMORY_MANAGEMENT hatası verdi. Minidump dosyalarında bellekleri test ettim Memtest 86 ile fakat error falan da vermedi. Yardımcı olur musunuz?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 26 Mayıs 2024 #2 XMP açık mı? Ek olarak minidump dosyalarınızı paylaşırsanız, arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Zakramoreas dedi: XMP açık mı? Ek olarak minidump dosyalarınızı paylaşırsanız, arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir. Genişletmek için tıkla... XMP açık bir şekilde test ettim teki ekran kartından 2 side RAM'lerden olmuş. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: XMP açık mı? Ek olarak minidump dosyalarınızı paylaşırsanız, arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir. Genişletmek için tıkla... XMP açık bir şekilde test ettim teki ekran kartından 2 side RAM'lerden olmuş.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 26 Mayıs 2024 #4 Minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız ki daha net çözüm söylensin. Genel olaraksa bu hatayı XMP açıkken RAM'leri zorlandığımda alıyordum. XMP kapatıp denemelisiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız ki daha net çözüm söylensin. Genel olaraksa bu hatayı XMP açıkken RAM'leri zorlandığımda alıyordum. XMP kapatıp denemelisiniz diye düşünüyorum.
KS KS M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 Zakramoreas dedi: Minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız ki daha net çözüm söylensin. Genel olaraksa bu hatayı XMP açıkken RAM'leri zorlandığımda alıyordum. XMP kapatıp denemelisiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.zip drive.google.com Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız ki daha net çözüm söylensin. Genel olaraksa bu hatayı XMP açıkken RAM'leri zorlandığımda alıyordum. XMP kapatıp denemelisiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.zip drive.google.com